szaku Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Z tymi kostkami pod fotelami to częsta przyczyna tematu . Ale nie zawsze . Ja mam ten sam problem airbag+service. Czysciłem kostki wspomniane i wsztstkie jakie istnieją w wozie i nic. Kręcąc sterem słychać takie jakby ocieranie (nasówa się myśl że to taśma). Ale jakby była przerwana to nie działayby przyciski od tempomatu na sterze. Nie mam pewności, ale poduszki zaświeciły mi się po tym jak ruszyłem pokrętło do blokady poduszki. To ciekawy i tajemniczy temat. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - ortografia Aston76 Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mossoo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 czyli trzeba wymienic czy przeczyścic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qureczek Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) siema mam problem z napinaczami pasów prawym i lewym jak wypne kostki w podłodze od poduszek i jej przeczyscze to jest wszystko OK czysciłem tez przełoncznik poduszki pasarzera i pomaga to wszystko na chcile:( macie jakies pomysły???? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 26 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ga2cek Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Witam przepraszam że odgrzewam kotleta ale nie chciałem zakładać nowego wątku u mnie sytuacja wygląda nieco inaczej jak przełączę poduszkę pasażera w pozycję OFF to mi nie wyświetla żadnego komunikatu na desce i nie wiem z czym to jest związane gdzie mam szukać przyczyny ?? Regulamin pkt. 5.7 - logika wypowiedzi Znaki interpunkcyjne nie gryzą. Pawel Edytowane 30 Września 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Możliwe, że włącznik jest odłączony, lub uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi