Cortez Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam. Mam dosyć głupie pytanie, ale nie daje mi to spokoju: Czy nad pedałami oraz pod schowkiem u pasażera powinny znajdować się jakieś plastikowe osłony? Mam wrażenie, że te miejsca były lepiej osłonięte plastikiem, a teraz wygląda to u mnie w taki sposób: Szczególnie dziwi mnie sytuacja u kierowcy - mam wrażenie, że są tu jakieś zatrzaski dla jakiejś klapy czy coś w tym stylu? Sam nie wiem czy pamięć płata mi figle czy może jednak coś jest na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tak chyba powinno być. Przynajmniej podobnie jest w III. A wątpie aby w II były tam plastiki a w kolejnym modelu by z tego zrezygnowali. Zresztą był juz gdzieś podobny temat odnośnie braku jakiegokolwiek plastiku w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compton Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 W miniony weekend tez sie nad tym zastanawialem. U mnie wyglada to podobnie. Zrobie foty jak wroce z pracy to bedzie porownanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Scenic II - megane w sumie podobne samochody. U mnie w scenicu nad pedałami była taka mata (gąbka) głusząca z powycinanymi otworami na pedały i zakrywała w całości tę "dziurę". Ale z czasem się wykruszyła i straciła sztywność i się nie trzymała (bo była mocowana tylko z jednej strony, z drugiej swobodnie dyndała). Spadała na nogi, ja ją poprawiałe, za chwile znów chce wciskać sprżegło zaś mi się coś merda między stopami - wkurzało mnie to strasznie. Raz miarka się przebrała i jednym energicznym ruchem wyrwałem pieroństwo i wywaliłewm. Mam teraz tak jak Ty + spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja tam mam dywanik o ile się nie mylę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compton Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 U mnie tak to wygląda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi