olej897 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Co to za przewód (rura)? Zamierzam wymienić i nie wiem jak szukać części,ponieważ na łączu olej ucieka. Rura od przepustnicy? Dodano: 28 kwi 2012 - 09:57 Zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 kupujesz normalnie rurę dolotowe na metry za np. 15 zł w sklepie motoryzacyjnym. Tylko musisz mierzyć średnice rury. np. ten sprzedawca na allegro: Rura dolotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 kupujesz normalnie rurę dolotowe na metry Chyba żartujesz, ta rura dolotu która jest na zdjęciu tłoczy powietrze do intercollera i jest po ciśnieniem, które pompuje turbina. Szukasz rury dolotowej do IC i wszystko. Takie sreberko jak kolega podpowiada to sobie można do wolnossącej jednostki zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 nie bez powodu fragment tej rury w oryginale jest wykonany z aluminium. To jest rura od Intrcoolera i musi być mocna. Zamiennik z metra cięty zrobi tylko puff i po zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej897 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Czyli takie coś tak? http://allegro.pl/rura-intercoolera-megane-scenic-ii-1-9-dci-120km-i2249098426.html :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jeżeli to jest ta górna to bierz , bo taniej nie kupisz. Ja do starszego kupowałem w serwisie i kosztowała mnie 450 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej897 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzięki bardzo za info. Da rade samemu wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Oczywiście, że sam wymienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi