dawideqqq Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam:) Jak wymienić tylne amortyzatory w megane ii ? Jestem wlasnie po wymianie przednich cały dzień się meczyłem :) Tylne na dole domyslam sie jak odkręcić jednak górne śruby kompletnie nie wiem gdzie sie odkręca... Prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W bagażniku, we wnęce koła masz śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A że tak zapytam z Ciekawości ile wytrzymały wam amortyzatory? Mam mieszane uczucia co do właściwości jezdnych swojej megi. Wiem że mozna to sprawdzic na szarpakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba89 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 @seba89 jesteś górnik roku. Na przyszłość sprawdzaj daty postów na jakie odpowiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Hej, ale dobrze pojechał przynajmniej jeśli chodzi o tył. Niepotrzebnie dodał ten bełkot o kolumnie Macphersona, bo taka kolumna jest montowana włącznie z przodu, Z tyłu jest ot pseudo MacPheroson gdyż przenosi tylko siły boczne. (oczywiście tylko tam gdzie występuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi