gnerek Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witam Was Koledzy, mam następujący problem ponieważ wczoraj chciałęm wymienić żarówkę z praej strony, niestety to nie wina żarówki, włożyłem nową i nic, sprawdziłem miernikiem i niestety w kostce w ogóle nie ma prądu. Lewa strona jest Ok, przy włączeniu świateł słychać jak przekaźnik załącza, mam do was pytanie gdzie mam szukać problemu? Czy w bezpieczniku? jest osobny na lewą i prawą lampę? czy trzeba wymienić wiązkę i czy to wiąże się z demontażem lampy a więc zderzaka? Proszę o sugestie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 gdzie mam szukać problemu? Czy w bezpieczniku? jest osobny na lewą i prawą lampę? Zazwyczaj we wszystkich autach są na oddzielnych bezpiecznikach 2 do mijania P i L reflektor 2 do drogowych P i L reflektor 2 do postojowych (zazwyczaj po przekątnej auta, lewy przód prawy tył i prawy przód- lewy tył. 2 do kierunkowskazów P i L strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 W czarnej skrzynce bezpieczników obok akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 dzięki za sugestie czyli rozpocznę od bezpieczników - a możecie mi podpowiedzieć jakiego mam szukać, aby uniknąć wyciągania wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jak się nie mylę na odwrocie górnej części skrzynki masz opis gdzie jaki bezpiecznik się znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 no powiem szczerze ze ściągnąłem tą pierwsza pokrywę i widzę tylko 7 takich dużych bezpieczników 50, 70A, chyba musze jeszcze zdjąc tą druga osłonę tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Wcześniej musisz zdemontować aku oraz jego podstawę,wtedy bez problemów wyciągniesz skrzynkę z resztą bezpieczników. Na forum jest do pobrania opis bezpieczników ,oraz ich rozmieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dziękuje bardzo za pomoc, okazało się że bezpiecznik był spalony, między nami to te bezpieczniki są ukryte i taki jest do nich dostęp że... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 W Ph II to tak utrudnili, Ph I miała to łatwiej dostępne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi