eira101 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witam,poraz pierwszy. Mam pytanko (jezeli gdzies juz jest ten temat to przepraszam),mam scenica III od niedawna jedyne co mnie w nim denerwuje to wlasnie ten szum dobiegajacy od strony bocznych szyb. przy wiekszych predkosciach nprawde jest uciazliwy,czy moze ktos z Was ma takie objawy a jezeli tak to czy mozna jakos sobie z tym poradzic? Pozdrawiam serdecznie. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jeśli to od szyb to może uszczelki są winne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Mam Scenica III od nowości i niczego takiego nie słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Weź zobacz czy któraś uszczelka nie jest odkształcona - czy siedzi na miejscu. U mnie też trochę gwizda ale przy dużych prędkościach i da się wytrzymać. Albo często szybko jeździsz albo coś nie tak z uszczelką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eira101 Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dzieki za odpowiedzi ,jutro posprawdzam uszczelki szum pojawia sie przy predkosciach od 120h w gore.Zalozylem tez owiewki ale jest to samo,poprosu denerwuje mnie to :) Dam znac jak cos ustale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COWON Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Owiewki dodatkowo zdeformują Ci uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkodliwy Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ...jutro posprawdzam uszczelki Hej eira101, czy zdiagnozowałeś przyczynę szumu? uporałeś się jakoś z tym? Mam Grand Scenica II z 2008r i również słysze szum z szyb kierowcy i pasażera-przód przy prędkościach >120km/h. W poprzednim Grand Scenicu II (2007r) tego nie miałem. Podejrzewam uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dzieki za odpowiedzi ,jutro posprawdzam uszczelki szum pojawia sie przy predkosciach od 120h w gore.Zalozylem tez owiewki ale jest to samo,poprosu denerwuje mnie to :) Dam znac jak cos ustale. Masz jeszcze te owiewki? Jak się spisują?Bo myślę nad zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi