tomek_b Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam, Poszukuje programu do doboru części, może ktoś mi jakiś polecić? (Megane II 2005r, 1,5dci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Najlepszy do renówek jest Dialogys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dialogys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_b Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Oki, a czy w tym programie rozpozna auto po nr. VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Tak. To typowy program, używany również przez pracowników ASO do różnych rzeczy. Można znaleźć części (ich numery katalogowe wg ASO Renault), poczytać na temat różnych napraw, zobaczyć schematy, rysunki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astarot2 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam, odgrzeje temat. Czy ktoś ma namiar na sprawdzone źródło Dialogys (może byc starsza wersja) poszukuje serwisówek do Scenic dci 2000 Pościągałem juz 3 wersję i MR i NT nie działają lub żądaja jakiejs płyty. Schematy sa ok ale przydałyby sie jakies intrukcje PL Może ktoś ma namiar tylko na pdf do Dialogys pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 a ja mam inne pyt :D ~~~~ czy ten soft ma problemy z win 64 bity czy ma problemy z moim kompem? ogólnie pisze mi, że jest mało kompatybilny :D ~~~~~~ ma ktoś jakąś metodę na to? Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil199 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, nie wiem czy dobry temat ale nie wiedziałem gdzie :D ~~~~~~~~~~~~ Poszukuję dialogys, ale niestety nie jestem w stanie ściągnąć tego programu ze względu na rozmiar. ~~~~~~~~~~~~~~ Czy może ktoś z forumowiczów byłby w stanie nagrać mi na płyty programik i przesłać pocztą ?;) oczywiście pokrywam koszt przesyłki i płyt ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pozdrawiam ;) Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jak nie możesz ściągnąć ze względu na rozmiar? nie bardzo rozumiem. Masz na myśli może długi czas pobierania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Podejrzewam, że kolega ma modem z którejś z sieci komórkowych z jakimś śmiesznym limitem transferu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ja podejrzewam ze kolega ma siec który dostawca kontroluje siec czy nie ściąga pirackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil199 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Podejrzewam, że kolega ma modem z którejś z sieci komórkowych z jakimś śmiesznym limitem transferu. i tutaj kolega trafił ;) mam play online i ciężko na nim ściągnąć 10gb :D Dlatego jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to byłbym wdzięczny ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kolego Kamil199, może będę mógł pomóc. Luknij na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 A wrzuci mi ktoś linka do tego softu? Już się kiedyś naszukałem, aż paznokcie zdarłem, a nic nie wygrzebałem. Mogło by się nie raz okazać pomocne. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu105 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 zapytaj wujka gooogle o dialogys i wyskoczy od groma linkow do pobrania. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi