pbet Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 @ROBRAT niestety Cytat ten numer jest nieznany w bazie Renault, prawdopodobnie występuje w komplecie z reflektorem , proszę podać numer VIN VIN wysłałem razem ze zdjęciem części Cytat element nie jest oferowany jako cześć zamienna, tylko kompletny reflektor, koszt po rabacie 903pln Zostają szroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ale wymyślili cudowni inżynierowie,przez cudo którym to kręci diagnosta i pewnie zalecane jest po kazdej wymianie żarówki sprawdzenie i regulacja~jak ci się zrypie to kupuj reflektor za 9stów U siebie pytałem na 2óch szrotach i 0 tylko kpl.reflektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 No zobaczymy. Póki co będę się rozglądał. Może ktoś będzie miał anglika albo rozbitą czy uszkodzoną lampę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Szukaj szukaj będzie coś to bierz i dla mnie,majątku pewnie nie będzie kosztować,swoją drogą ciekawe czy z wersji przedliftowej by podeszło??może same te kółko zębate by podebral... Ja to jeszcze myślałem nad małą przeróbką z racji zawodu i wykonywanej pracy,dostępu do maszyn to same te kółko wezmę na tokarkę i podtoczę od strony gniazda imbusa tak by opadło w dół a co za tym idzie lepiej zazębiło się z czpieniem wystającym z reflektora.Ale to chyba dopiero wiosną wyjmę reflektory i w obu taki zabieg przeprowadzę~na mój chłopski rozum powinno poskutkować. Edytowane 27 Grudnia 2018 przez ROBRAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Można też to zwymiarować i rzucić na drukarkę 3d. Taki mały element nie będzie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 @Sarna1 Pomysł dobry ale kto to zrobi... jak masz dostęp i możliwości to jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 @ROBRAT znalazłem firmę, która ma 3 sztuki po 30 zł / sztuka i oferuje przesyłkę za pobraniem InPost za 15 zł. Chcesz jedną? Ja biorę dwie, z zapasem p.s. wynegocjowałem po 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Bierz co do odbioru się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 @ROBRAT wysłałem Ci też maila, mogę poprosić żeby do Ciebie wysłali bezpośrednio jakbyś chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Acha ok ja jestem teraz w pracy kiedy to zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Na spokojnie. Jak mi podasz adres na mailu to zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Koło 15 podeślę To są same te kółka czy w obsadzie z zatrzaskiem? Edytowane 4 Stycznia 2019 przez ROBRAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Tungsram Megalight Ultra +120% Mokra nawierzchnia. Światła mijania. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Szału nie ma, ale też je zamówiłem. Muszę wymienić bo te co u mnie siedzą są podobno od nowości i przy mokrej nawierzchni nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 @kede86 daj znać jakie wrażenia. Ja uważam, że to i tak najlepiej świecące żarówki jakie miałem, a fotki nie oddają, szczególnie na mokrej nawierzchni ich faktycznego świecenia. Póki co jestem zadowolony, żona też więc jest ok. Następnym razem może zainwestuje w jakieś super hiper Philipsy czy Osramy tylko nie wiem czy jest sens... wydawać 100 zł na żarówki jak można lekko ponad 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi