CareK Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 pafi - popatrz na mój post wyżej, tam jest link z fotkami porównywawczymi. Od kilku dni nie był on widoczny, gdyż przenosiłem stronę na nowy serwer i zapomniałem o tych fotkach, dzięki gojgien za czuwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz777 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jeżeli chodzi o żarówki tzw. długowieczne to kupiłem do świateł mijania H7 firmy Bosch z serii Long Life, jedna właśnie mi się przepaliła po 15 tyś. km. Nie wiem jak to się ma to zwykłych żarówek, dużo czy mało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasil Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wiatm Ma ktos moze zdjecia autek z zarowkami Philips Blue Vision?? Juz widzialem Nightguide. Chcialbym porownac jak wygladaja i czy czyms sie roznia. Zastanawiam sie co wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol92 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam. Po 5 minutach szukania w google. Wprawdzie nie Megane ale widać efekt żarówki. http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wasil, wejdź do mojej galerii i tam masz zdjęcia mojego auta które jest wyposażone w takie żarówki w lampach głównych: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=5992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasil Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A jakie byscie mi polecili? Ktore waszym zdaniem sa lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Polecam ci żarówki H7 XENON BLUE - RAINBOW włoskie do kupienia w sieci TESCO za 39 99 zł. Świetny efekt pięknie swiecą na niebiesko + efekt tęczy - CUDO, świetna widocznośc w nocy a w deszczu to nie ma porównanaia do zwykłych czy PHILIPSA NightGuard. Filipsy są za drogie i słabe. W teście Auto Bilda 1 miejsce - zostawiły w tyle FILIPSY i HELLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ja z czystym sumieniem mogę polecić http://www.allegro.pl/item384342935_zarowk...e_warszawa.html Sprawdzone w różnych warunkach - osobiście (w nocy / mokra w nocy / mgła). :) Nigdy nie polecę pseudo ksenonów i świecących na niebiesko do jazdy w nocy w deszczu/po deszczu - nic nie widać :) Ksenon to ksenon i nic go nie zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Po co płacić za Filipsy 80 zł jak mozna mieć lepsze za połowe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Nie no teraz k.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 wilos lepsze to w Twoim przekonaniu i w Twoich chorych, wymyślonych testach. wasil - w 100 % Nightguide (wilos - nauczmy się pisać nazwy takie jak się naprawdę nazywają - Nigthguide a nie guard jakiś). To jest różnica 40 czy 30 zł, a w rzeczywistości różnica jest na korzyść Philipsów oczywiście. Nie słuchaj pseudo wilosa, bo jakbyś popatrzył na forum ten koleś ma kilkanaście postów na forum, które nic nie wnoszą. Posłuchaj starych wyg - Ci co pisali wcześniej - oni wiedzą lepiej, bo przetestowali kilka takich zestawików. Pseudo ksenonów NIGDY nie kupuj - nie dość, że widoczność porażkowa to jeszcze będziesz raził ludzi z naprzeciwka. Kup coś sprawdzonego, za co wiesz, że wydasz dobrze pieniądze. Philips to firma ogólnoświatowa, znana ze swojej marki przez niejednego człowieka - to chyba o czymś świadczy, że miliony ludzi wybierają jednak markowe rzeczy, a nie szajskie podróbki. Podróbki to wiesz... W każdej dziedzinie życia są porażkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Po co płacić za Filipsy 80 zł jak mozna mieć lepsze Próbowałem jeździć na tej imitacji żarówek z hipermarketu, wykonywanej przez takie małe żółte rączki. No nie powiem, świeciło to, byłem nawet widoczny na drodze, niestety ja niewiele widziałem, szczególnie w trudnych warunkach pogodowych. Zastanawiałem się nawet nad zabudową przekaźników do świateł. Na szczęście żywotność tego ustrojstwa jest raptem na kilka miesięcy. Kupiłem jeszcze raz takie tanie, a nawet tańsze niż proponuje kol. vilos, by nie mieć reflektora z przepaloną żarówką i szybko zamówiłem PHILIPSY NIGHTGUIDE ( te z linku Prezesa) Nadeszły, pozakładałem i...... teraz wiem że Renia ma reflektory z przodu i to niezależnie od pogody. Mało tego, wiązka światła jest skupiona i równa. (w tych tańszych w marketach proszę popatrzeć na ustawienie żarnika względem osi podłużnej żarówki, mało kiedy można wybrać komplet gdzie są wycentrowane i identyczne. A ma to znaczenie czy żarnik jest w ogniskowej odbłyśnika) Tak więc widzę przed siebie i nie jestem informowany mrugnięciem, że oślepiam jadących z przeciwka. I ostatnia IMHO bardzo ważna rzecz, kolor świateł jest normalny a nie trupio-blado-niebieski. Mnie nie pasują takie odpustowo- jarmarczne ksenony za 40 PLN komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ja ciut przepłaciłem za nightguidy, w norauto dałem 150zł ;p ale parasol dostałem z philipsa ;D ogólnie żarówki bardzo dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ja używam hella light power, jestem zadowolony testy mówią, że podobno są niezłe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Nie uzywałes tych HID sa naprawde lepsze w trudnych warunkach od tych Philipsa. Nie chodzi mi o taniche z allegro za 20 zł komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi