vel_hunter Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Witam, mam meganke ii 1,6 2003, zaczol migac mi na komputerze ten klucz, wiec kupilem wszystkie filtry i olej. Pytanie: czy jak wymienie to wszystko to autko normalnie odpali bez zadnych bledow na komputerze, czy trzeba podlanczac laptopa pod komuter? czy na komputerze wystarczy tylko przytrzymac przycisk z ta informacja o wymianie (klucz) zeby go skasowac? Pytanie 2: rozrząd byl wymieniany przy 71tys. okolo 4 lata temu, mam teraz przejechane 118, wymieniac juz, czy czekac do 130tys. pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki i 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 zaczol :) na komputerze wystarczy tylko przytrzymac przycisk z ta informacja o wymianie (klucz) zeby go skasowac? Tak. Zresetujesz przebieg do przeglądu. wymieniac juz, czy czekac do 130tys Osobiście bym poczekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vel_hunter Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dziekuje za odpowiedź. A po wymianie filtrów i oleju, samochód normalnie odpali? Nie będzie komputer np. blokował? Z góry przepraszam za takie amatorskie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 A po wymianie filtrów i oleju, samochód normalnie odpali? Jeśli jest sprawny, to powinien odpalić. Nie będzie komputer np. blokował? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vel_hunter Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dziekuję i życzę miłego wieczorku. Temat można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 rozrząd byl wymieniany przy 71tys. okolo 4 lata temu, mam teraz przejechane 118, wymieniac juz, czy czekac do 130tys Zrobisz jak uważasz, ja bym wymienił, może nie teraz ale przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi