Patrix85 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jednak okazał się zacisk. Nowy 250 a regeneracja 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Te nowe wytrzymują 5 lat. Tłoczek przeżyje tylko dwie zmiany klocków i jest skorodowany. Właśnie tego doświadczyłem w Espace i teraz zastępuje regenerowanym z Mielca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrix85 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Czyli co lepiej regenerować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaxiz Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, Trochę odświeże temat, odpialem linki od dźwigni ręcznego, odpialem z zacisków ale nie mogę wyciągnąć linki, powinna po prostu wyjść ciągnąć od strony zacisków? Nie może przejść na końcu tego tunelu pomiędzy fotelami... Mam megane II Edytowane 22 Grudnia 2018 przez yaxiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1990 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam a jaka długość linek ręcznego ma 5 drzwiowy HB z 2003 r ? W internecie jest kilka długości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi