ravfrodo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam Ogólnie nie palę i nie używam zapalniczki samochodowej, ale coś mnie pokusiło aby ją wypróbować i wcisnąć. Niestety po tym wciśnięciu nie ma ona ochoty wyskoczyć mimo iż od tego czasu zrobiłem nie jedną dłuższą trasę, więc czas na rozgrzanie miała. W instrukcji jest napisane,że należy wciskać ją przy odpalonym silniku a ja zrobiłem to na silniku wyłączonym, czy to jest przyczyną? Macie może jakiś pomysł jak ją wydostać, bo to gniazdo jest mi potrzebne choćby do nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak nie wyskakuje to znaczy,że nie grzeje , jak by działała to byś czuł po zapachu grzanego metalu , a po dłuższej jeździe napewno by coś sie spaliło .Sprawdź bezbieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Kiedyś też wcisnąłem zapalniczkę na zgaszonym silniku. Wystarczy "mocniej" pociągnąć i wyskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravfrodo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dziękuję za odpowiedzi:) Okazało się, że bezpiecznik był spalony i zapewne dlatego zapalniczka nie wyskakiwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi