PrzemekWAWA Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam Mam pytanko: Czy srednia spalania na komputerze dotyczy sredniej od ostatniego wykasowania przebiegu, z ostatnich 100 km? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Dokładnie nie wiem, ale chyba z ostatnich 100km lub od wykasowania "małego" licznika. Edytowane 23 Czerwca 2012 przez prezes23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekWAWA Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Cyzli napisales to samo co ja.... :) Ktos wiec na 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaldo Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Średnia spalania liczy od skasowania małego licznika (trip). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Nie wiem co macie na myśli pisząc "małego licznika", ale średnią liczy od ostatniego skasowania średniego spalania/przebiegu/zużytego paliwa np. może to być z 3000km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Max. z 10 000 km i potem zaczyna wyliczać średnie spalanie od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 średnie spalanie jest aktualizowane na bieżąco .A liczone jest od momentu skasowania licznika tz.dziennego do 10000 lub kolejnego skasowania licznika.Należy również pamiętać o tym żeby skasować także "ilość zużytego paliwa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekWAWA Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 i wszytsko jakne.. DZiekuje za odpowiedz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi