CareK Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Użyłem szukajki ale nic nie znalazłem. Moje pytanie jest takie: jakiego używacie płynu do spryskiwaczy (zimowego)? Są jakieś markowe, czy coś takiego? Chodzi mi o co: do poloneza lałem płyn z Lidla albo Biedronki - 8 zł za 5l, czy coś takiego. Na Statoil np. widziałem płyny firmowy statoil - 5l za 30 zł. Czy to wszystko jedno, czy jednak lepiej wydać więcej i kupić ten droższy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 powiem ci tak, ze jak trafisz dobry( w sensie nie śmierdzący denaturatem w np. biedronce za przykładowe 6zł ) to jeszcze moze być, niekiedy to tak śmierdzą ze nie da się wytrzymać, bezpiecznie jest kupićw jakimś sklepie motoryzacyjnym , za te 12zł i zapytać się jak pachnie ew. śmierdzi... bo ten za 12 nieraz niczym się nie różni od tego za 30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 CareK, ostatnio kupiłem w tesco tani i nie smierdzi, to i tak zostaje na drodze więc po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja kupuję zawsze na bp, przy okazji tankowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja też leję "tesco" od kilku lat i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A ja mam letni, juz mi dzisiaj zamarzl A zimowy kupuje, co popadnie, co akurat jest w poblizu Jeszcze smierdziucha nie mialem, ale zawsze place 8-12 zl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja polecam shella - od wielu lat tylko taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Kiedys uzywalem Shella - owszem dobry, ale ostatnio przesiadlem sie na PsikPsik, bo ma super zapach (szczegolnie grapefruit!!!). Zreszta co rusz wygrywa jakies testy (niby ma w sobie nano). Nie jest taki drogi jak Shell - kosztuje roznie - 10-15pln - zalezy od promocji. Czytalem, ze tanie Tescowe i Biedronkowe plyny czasem niszcza przewody, pompki, a czesto wycieraczki i uszczelki na szybie. Te denaturatowe moga nawet zostawic slady na lakierze. Ale kto co woli ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 biedronka płyn zimowy 9,99 dla mnie bomba nie chodzi o cenę, ale po prostu nie jest to badziewie z reala co zamarza w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Kupilem psik psik, za 12 zl w Auchanie, nie dlatego ze byl jakis fajny czy cos o nim czytalem, tylko poprostu stal pierwszy z brzegu Spisuje sie jak na razie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 ja psik psik'a bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Chciałem sprawdzić ten psik psik ale nigdzie go nie ma. Przynajmniej w tych sklepach co byłem. Wie ktoś coś na ten temat :) Do oszołoma mam zbyt daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 My u nas mamy strasznie ubogie sklepy, tego Psik Psika nie mogłem znaleźć. Koniec końców kupiłem Adixol A-21 z firmy Organika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 jak czytam takie tematy to mysle keidy beda posty typu jaki macie zapach w samochodzie ciekawy jestem jak macie do wyboru 2 plyny, prawdziwa masakra nie ? rozumiem ze ktos lubi sobie ponabijac posty ale nie tak kretynskimi tematami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Stary, weź się za przeproszeniem odpierwiastkuj ode mnie i moich tematów. Każdy ma różne pytania, ja miałem akuratnie takie. Po prostu dbam o swoje auto, na które ciężko pracując zarobiłem i spytałem o płyn, by mi taki gówniany za 5 zł nie zniszczył czasem lakieru, a jak tego kolego nie pojmujesz, to daj ignoruj i po sprawie. Ja Ci wcale takich tematów czytać, nie każę, a kretyńska, to była w tym momencie Twoja wypowiedź. A z tym dobijaniem, to mnie już naprawdę rozniosłeś. Heh nabijałem, to ja kolego w 1999 roku staty na IRCu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi