jazel Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Nie wiem w jakim celu mamy nabijac posty? Zreszta niewazne... Zapach - ja kupilem na allegro jakis w atomizerze sygnowany przez Renault. Swietny, polecam 8-) Psikpsiki kupuje w Realu, ktory jest dawnym Genatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Panowie na prawdę proszę o zastanowienie się nad swoimi postami. Nikt nie chcę niezdrowej atmosfery, a już zwłaszcza administrator. Fakt temat nie jest wysokich lotów ale nie chciałbym, żeby prowadziło to do sprzeczek między użytkownikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Krzychu - powiedz to osobie, która zaczęła mieć jakieś wątpliwości co do tego tematu, a że ja sobie nie dam pluć w brodę, to cóż - sue me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Może warto też zwracać uwagę na parametry zwłaszcza temperaturę zamarzania. Na stacji benzynowej XXXX chciałem kupić zimowy i okazało się ze mimo wielkiej reklamówy że na zimę i że jest cacy nie uświadczyłem w opisie do jakiej temperatury. Odpuściłem. Mam na razie mieszankę letnio-zimową_tescową do wyjechania a mrozy chyba tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Wkońcu po to jest forum aby pytać, dzielić się opiniami, spostrzeżeniami. Po co komu jakieś nabijanie postów?! Najwyraźniej niektórzy nie wiedzą do czego służy forum. Ja sam osobiście uzywam płynu z pólki tescowej. Niby jest do -17, ale co tam - póki co takich mrozów nie mamy :) A bynajmniej cena 5,99 zł robi swoje bo banki rozchodzą się jak świezę bułeczki i ostatnimi czasy cięzko jest trafić na asrotyment :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 U mnie różnych jest zatrzęsienie ale chciałem akurat sam na sobie sprawdzić tego Psika, a przy okazji zweryfikować pismaków i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 No to Prezes musisz wierzyć im na słowo póki co :) albo wytrwale puszkiwać tego jedynego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 niestety, zgadzam się ze Snapem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja tak jak napisalem wyzej, kupuje to co mam pod reka. Rozumiem zastanawiac sie nad zakupem oleju, czy plynu hamulcowego, ale nie plynu do spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Mysle, ze jezeli robia ich testy w gazetach motoryzacyjnych, to i my sie nie osmieszamy wymieniajac doswiadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Dokładnie jazel. Forum jest od wymiany zdań, nawet na bezsensowne tematy. Jeżeli są przynajmniej 2 osoby chcące wypowiedzieć się na dany temat - to jest to temat SENSOWNY (dla tych 2 osó:). Kompletnie nie rozumiem ludzi takich jak snap - którzy się przy... właśnie do tematów, które wg nich są bezsensowne - dla nich może są bezsensowne, ale jak widać jest grupa osób, dla których są SENSOWNE i mieszkająć w Państwie demokratycznym mamy prawo do "rozmowy" na dany temat. Osoby, które uważają ten temat za bezsensowny niech go po prostu nie czytają, a nie wypisują jakieś rzeczy nie na temat (OFFTOPIC) - takie posty w ogóle nie powinny mieć miejsca. Nie chcesz się wypowiadać - nie wypowiadaj się, nie chcesz czytać - nie czytaj - NIKT CI NIE KAŻE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Kolego - uważam, że wyczerpałeś limit wyjaśnień o potrzebie tego tematu - DOŚĆ :evil: Masz jakieś obiekcje (kto ktokolwiek je ma) to piszesz na PW do tej osoby lub zgłaszasz administracji a nie wendettę tu uskuteczniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Z jednej strony może to głupie zastanawiać się nad płynem do szyb, z drugiej strony gdybym kupił sobie piątkę takiego płynu jaki kupiliśmy w ilości chyba 12 sztuk do służbowych samochodów (zgodnie z zasadą aby dużo i tanio :)-na szczęście 7 samochodów to szybko zejdzie) to bym strzelił sobie w łeb. Płyn ten nazywa się Kryształek i kupiliśmy go w KAUFLANDzie. Zgodnie z nazwą poza strefą działania wycieraczek zostawia kryształki (ładnie mienią się w słońcu :)) a w strefie pięknie się marze. Zostawia po sobie śliczny, szary nalot. Sprawdzone w kilku samochodach i różnych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Testy plynow do spryskiwaczy: http://www.autoland.pl/polski/home.html -> Katalog produktów -> Płyny eksploatacyjne. PS: ja osobiscie kupuje PsikPsik albo Jedynke w Carrefourze (10,-). Zaden nie jest "super" ale zycie nie jest fair :) Miłej lektury :) PS2: Snap zapewne jezdzisz (mowie o spryskiwaczach :)) na wodzie z ludwikiem, bo przeciez jakie to ma znaczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 PS2: Snap zapewne jezdzisz (mowie o spryskiwaczach :) ) na wodzie z ludwikiem, bo przeciez jakie to ma znaczenie :) Moj kolega jezdzil na takiej mieszance w lato i bardzo sobie chwlil - powaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi