Jacko83 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam, Chciałbym podłączyć wzmacniacz do standardowego radia montowanego w Megane Exression (rok 2010). Z tego co wiem radio nie ma wyjścia na wzmacniacz. Czy komuś z Was udało się obejść ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Należy wyprowadzić kable ze złącza i aktywować funkcję clipem w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 O jakim złączu piszesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) też jestem ciekaw bo tak jest własnie podłączone BOSE tylko nie wiem skąd wychodzić mają te kabelki na wzmacniacz.. Edytowane 11 Września 2012 przez Tytan555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 O jakim złączu piszesz?? Wyprowadzasz z radia Biała kostka gdzie masz podłączony mikrofon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) I zmienia się clipem to wyjście na line out? Czy wtedy mikrofon do rozmów też działa? Edytowane 11 Września 2012 przez Tytan555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Aktuwuje się wyjście na dodatkowy wzmacniacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) ok dzieki ostatnie pytanko czy owy kabelek trzeba zakupic w ASO? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 12 Września 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Hmm obawiam się iż nie do kupienia w aso ( cała wiązka ) Ja bym zakupił same piny do wtyczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Wszystko fajnie , pięknie, ale które piny odpowiadają za wyjście na wzmacniacz, bo ja w VISO nie mogę znaleźć odpowiedniego schematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Też nie pamiętam Na macajewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi