marek_c Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 a która wersja MM ? chyba chodzi o sklep "nie dla idiotów" a nie o rodzaj map :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Hehe, faktycznie - zdecydowanie wygląda to teraz sensowniej =D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Oczywiście chodziło o nawigacje Tom Tom'a w sklepie "Nie dla idiotów" zawnym rówież Macalnią Miejską - za wprowadzenie w błąd przepraszam. Jaka wersja map jest tego nie wiem- Mapy Tom Toma (nawet nie podają w reklamie pokrycia ale chyba 75%). Trochę martwi mnie brak portu SD i mała pamięc 32MB- ale chcę używać głównie w Polsce i na Słowacji[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 janusz35, za te pieniądze kup sobie MANTĘ 030. Ma slot na SD i po drobnym przerobieniu (odblokowaniu funkcji systemu) podasz jej co zechcesz. Ja na mojej już testowałem Tomka 6 na Europę, iGO8 z możliwością doboru map poszczególnych państw. Automapę 5.0 PL, a obecnie bawię się z najnowszą, witaminizowaną 5.0.9 na UE. Oczywiście to wszystko na wymiennych kartach SD. W środku nadal siedzi oryginalna licencjonowana MapaMap na PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi1961 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A co sądzicie o nawigacjach Mediona ? http://www.allegro.pl/item382373512_gps_no..._bluetooth.html http://www.allegro.pl/item382369968_gps_no...opa_polska.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja sądzę to samo, co o wszystkich produktach Mediona - wielka chała. Jeżeli producent robi wszystko, a nie ukierunkowuje się na jedną branżę, to cóż - widać efekty - robi wielkie g. Nie polecam żadnego produktu Mediona (a mają wszystko - TV, komputery, laptopy, nawigacje, nagrywarki, kuchenki mikrofalowe, budziki, odkurzacze, skanery, anteny, klawiatury i czego tylko dusza zapragnie). Nie tykałbym tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi1961 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jestem na etapie wysyłania e-mail do ludzi ,którzy kupili nawigację Medion na Allegro.Nie wiem tylko czy odpowiedzą.Ciekawy jestem ich opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 janusz35, za te pieniądze kup sobie MANTĘ 030. Ma slot na SD i po drobnym przerobieniu (odblokowaniu funkcji systemu) podasz jej co zechcesz. Ja na mojej już testowałem Tomka 6 na Europę, iGO8 z możliwością doboru map poszczególnych państw. Automapę 5.0 PL, a obecnie bawię się z najnowszą, witaminizowaną 5.0.9 na UE. Oczywiście to wszystko na wymiennych kartach SD. W środku nadal siedzi oryginalna licencjonowana MapaMap na PL. Co do manty to mam bardzo złe doświadczenie z innym sprzętem sygnowanym logo manta iraczejsię nie zdecyduję ale mam inne pytanie: co myślicie o nuvi 200 GARMIN'a z GPMap- niewiele drożej od tego Tomka a podobno lepsze ktoś testował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Garmina nuvi polecam z ręką na sercu. Pracuję na nuvi 300 i jest wyśmienity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jutro lub w piątek zrobię sobie wycieczke to Macalni Miejskiej i oblukam tego garmina nuvi 200- ale nie wiec czy to ćos mi pomoże bo obsługa w MM ma nikłe pojęcie o tym co sprzedaje.Więc przesiadam się na google i szukam szukać. [ Dodano: 2008-06-26, 09:26 ] Byłem "macałem" ,pytałem i co usłyszałem: -Garmin nuvi 200 EE (mapy 7 krajów środkowej raczej bardziej wschodniej europy w tym Polski) za 444zł -Garmin nuvi GP ( z mapa Polski GPMap - podobno plasuje sie zaraz po AutoMapie) za 699zł Zastanawiam sie nad nuvi 200EE oraz doinstalowaniem darmowej mapy UMP-pcPL czy ktoś z was testował taka mapę w swoim garminku ( pracuje tylko z garminami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Pytanie kieruję do użytkowników nawigacji w Noki N95. Przeczytałem kilka opinii o tym telefonie. i muszę powiedzieć, że naprawdę nie są one zadawalające. Jak to dokładnie wygląda z tym odbiornikiem GPS, w kilku pionach wyczytałem ze gubi sygnał, że jest niedokładny? I jakie macie wrażenia z użytkowania tego gadżetu? Ja mam Nokie N95 + Garmin Mobile XT 10 (symbian) + GPMapa 2007.04 najnowsza - pokrycie 99 % , nawet dziura zabita deskami jest. Nawigacja na wysokim poziomie, polski lektor, świetne pokrycie i bardzo duza dokładnośc Nie gubi sygnały, ale trzeba mieć najnowszy soft do N-ki tzn 21.000.16 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja mam na swojej E51 tom toma, ale chyba wróce do garmina, a gpmapa jest 2008.02 najnowsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 cięcie 2008.01 - jak juz ale ona nie rózni sie od 2007.04 Ostrzegam po raz ostatni Nie cytujemy całości posta pod którym bezpośrednio odpowiadasz. Raz jeszcze naruszysz regulamin, to obiecuję, że bez skrupułów dołożę Ci brakującą część paseczka i będziesz miał urlop od pisania na forum. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 wilos - źle odebrałeś - Leman666 napisał, że najnowsza jest 2008.2 a nie 2008.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Najnowsza 2008.01 - nie ma 2008.02 poniewaz 2008.01 wyszła 02.06.2008 Mapy GP aktualizowane są 4 razy do roku tak apropo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi