mayson Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Witam, Właśnie wróciliśmy z wczasów znad morza i chciałbym nieco odświeżyć tapicerkę w moim Grandtourze. Nie ma widocznych, rażących plam, ale bywało, że gdy wracaliśmy z plaży, siadaliśmy do auta z resztkami olejku do opalania na skórze. Czy moglibyście polecić jakiś dobry, dostępny środek do czyszczenia ISOFIXa? (mój jest w kolorze czarnym. Pozdrawiam, Mayson. Pozwoliłem sobie wywalić z tematu tego nieszczęsnego ISOFIX-a. :) Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wiesz co to jest ISOFIX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayson Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) He he, no to już wiem co to ISOFIX. Zabłyszczałem wiedzą aż wstyd. Zasugerowałem się opisami w internecie, gdzie w wielu opisach auta można znaleźć informację "tapicerka ISOFIX" Chodziło mi o czyszczenie tapicerki syntetycznej. Edytowane 31 Lipca 2012 przez mayson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 hehe każdemu się może zdarzyć, zobacz na kosmetykaaut.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jak masz parownicę (taka domowa z lidla czy biedronki powinna wystarczyć) to tym. Szorując tylko wciśniesz plamy głębiej. Najlepiej podskoczyć na dobrą myjnię gdzie mają odkurzacz piorący, kilka ruchów po siedzisku/oparciu i gotowe. Wiele też nie powino to kosztować, szbko wyschnie, będzie ładnie pachnieć i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) przepranie siedzisk lub calych foteli w aucie to koszt okolo 50-60zl pranie calego auta to zwykle koszt 100-150zl- w firmie zajmujacej sie praniem dywanow i tapicerek. Majac male dzieci i wazac je czesto teoretycznie poeinno sie to robic raz w roku, w ten sposob usowamy rozne bakterie i roztocza z auta Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Tytan555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAZI74 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) czyszczenie tapicerki, niby prosta sprawa, wielokrotnie samemu próbowałem czyścić tapicerkę, jak i korzystałem z firmy która się profesjonalnie tym zajmowała i muszę przyznać, że im zawsze to lepiej wychodziło. Chyba profesjonalny sprzęt jest kluczową sprawą. pozdrawiam Usunięto reklamę firmy - Prezes Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi