Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Megane II 1,6

Meganebtm

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę głupot pisze np.:

- czujnik deszczu ( sam włącza i steruje częstotliwości pracy wycieraczek )

Owszem włączą się jak masz manetkę ustawioną na pierwszą pozycję wycieraczek.

- podłokietnik - schowek, też z funkcją chłodzenia zawartości

Ciekawostka jakich mało nie zauważyłem aby klima była tam podciągnięta.

- regulacja foteli przednich w pełnym zakresie, oprócz standardowej przód i tył , jest możliwość ustawienia wysokości siedziska i ustawienia oparcia w zakresie lędźwiowym

Zapomniał dopisać, że tylko fotel kierowcy ma takie udogodnienie.

- system tzw. wietrzenia samochodu sterowany z karty ( pilota )

Nie ma takiego systemu, no chyba że chodziło o możliwość zamknięcia szyb za pomocą 2 krotnego naciśnięcia guzika od zamykania auta na karcie jak zostawi się otwarte okna.

Edytowane przez aston76

Nie pisze bezwypadkowy, więc coś było raczej nie tak. Nie widać naklejki na progu z prawej strony, ale może być - zdjęcia słabe - do sprawdzenia na miejscu. No i głupstwo ale brak plastikowej podkładki pod rejestrację z przodu (z tyłu jest), a jak mu ją montowali w serwisie w Gliwicach to raczej dostał parę, na przód i tył. Wypytaj się przez telefon, jak zadasz pytanie dlaczego nie jest bezwypadkowy to zobaczymy co powie. ESP nie ma na pewno.

Edytowane przez mireczek01

Zadzwoniłem do kolesia pytając się czy był bity odp że za jego użytkowania czyli 2 lata nie, ale wcześniej za nim go kupił to nie wie a na pyatnie którym jest właścicielem odp że nie pamięta albo drugim albo trzecim, więc dałem sobie spokój.