pol555 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 witam! nie mogę otworzyć maski z kabiny samochodu. czy ktoś wie jak to zrobić żeby otworzyć maskę i nie łamać kratki od chłodnicy? mam meg II. z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Najpierw sprawdz linke w kabinie - duzo latwiej wyrywa sie ona w uchwycie w kabinie niz przy zamku mozliwe ze mozesz ja zlapac kombinerkami (nadal od strony kabiny) i uda Ci sie otworzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol555 Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 w kabinie wszystko ok. sprawdzilem [ Dodano: 2007-10-26, 18:22 ] juz sobie poradzilem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Jak? Jeśli możesz napisz będzie dla potomnych Zresztą jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 hmmmm, może próbował otworzyć przez dzwignię regulacji kierownicy widziałem takiego mechanika, który tak chciał maskę w mojej Megi otworzyć :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala123 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 pol555, możesz napisać jak to zrobiłeś Może ktoś inny już wykonywał akrobację z otwieraniem pokrywy silnika przy padniętym akumulatorze a tym samym braku możliwości dostania się do wewnątrz samochodu, gdzie znajduje się wajcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala123 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Otwórz kluczykiem auto i pociągnij dźwignię otwierania maski. Nie tak do końca ... problem jest trochę bardziej skomplikowany, bo wspomniany kluczyk nie działa tak jak wydawało się że powinien. http://megane.com.pl/potrzebny-elektronik-...0447.htm#173921 Tylko nie pytaj jakim kluczykiem. Kiepski żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi