Tomik Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kolega zamierza kupić ten egzemplarz więc prosze szanownych kolegów o opinie. Na moje oko może być ale , no właśnie zernijcie http://regiomoto.pl/oferta/renault-grand_scenic-olej_napedowy_diesel-strzelce_opolskie-2006-18800-RMU51207212108087 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_79 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Na pierwszy rzut oka ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jak tak patrzę, to rzuciło mi się w oczy niedopasowanie tylnej klapy, z prawej strony przy zderzaku. Ale to może tylko złudzenie, zdjęcia są w małej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek91 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Mi się wydaje że to jednak złudzenie ponieważ gościu robi zdjęcie trochę krzywo a dolne spasowanie względem tych plastików jest takie samo po prawej i po lewej swoją drogą 180k to trochę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Taaaak, tylko juz mi się nie podoba gdyż: -w opisie rocznik 2006 a na samym dole produkcja 11/2005 model 2006, już ściema; -zgadza się na kontrolę na stacji diagnostycznej, czy w ASO ewentualnie też? -gałka dźwigni zmiany biegów chyba wymieniana, zbyt wyraźny schemat biegów. Może drobiazgi, ale wzbudzaja moją ostrożność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 swoją drogą 180k to trochę dużo Jeśli tylko okaże się ,że realnie to według mnie wcale nie dużo. No to jutro jedzie oglądnąć i jak się spodoba to przybędzie nam kolejny zadowolony użytkownik ;) Dodano: 30 sie 2012 - 19:13 Panowie. Poszukiwań ciąg dalszy. Ten z linka to prawdziwy rzęch, miał więcej usterek niż zalet. Odradzam ten egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Czyli igła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jakież było zdziwienie pana z komisu jak ASO powiedziało, że w 2009 roku nastąpiła wymiana kielicha amortyzatora oraz przedniej lampy z błotnikiem oraz pięciokrotna wymiana klocków przy przebiegu 180 tyś. Auto zmorane i tyle. Dodano: 30 sie 2012 - 20:15 http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-120km-7-osobowy-climatronic-C21999344.html A ten panowie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wydaje mi się, że pęknięty pionowo jest zderzak na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Tak, tez zauważyłem ale to go nie eliminuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wygląda przyzwoicie. Dobre wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D-M Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 A przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 - brak "języczka" do sterowania prawym nawiewem na konsoli środkowej - mocowania wycieraczek są z wersji wcześniejszej - nie jestem do końca pewien, czy radio ma mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_79 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi