brudijr Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Jak wyżej napisane chodzi o te elementy. Pytanie brzmi, jak je zdjąć, żeby nic nie połamać? Troche straciły na jakości i chce je przemyć, jeden trójkąt nawet wyszedł, ale chce je pozdejmować, żeby zrobić to porządnie Z góry dziękuje za pomoc ;) Edit. słupek znalazłem w książce serwisowej, ale nadal nie wiem co z trójkątami, odkręcam śrube a one dalej siedzą jak szalone :/ Edytowane 1 Września 2012 przez brudijr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malyv8 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 One się zwyczajnie wypinają przez podważenie, nie mniej jednak jestem wręcz pewnien że przynajmniej jeden bolec zatrzaskowy urwiesz, i potem będziesz sobie w brode pluł. lepiej wyczyśc to na samochodzie niech siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 trzymania od słupka przy zdejmowaniu też połamałem, ale tylko do połowy, więc się trzyma. Dlatego zostawiłem, sptyskałem czymś do plastików i mocno wcierałem przez 30min, na razie miesiąc i wygląda jak nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi