AdamiGo Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam, Sciagając zderzak przedni zauwazyłem z prawej strony wystającą rurke (harmonijka), po głebszych ogledzinach okazało się ze nie jest do niczego podłaczony i ledwo się trzymał. Górna częsc przewodu byla w okolicy prawej strony silnika(Od strony kierowcy) a dolny w okolicach halogena przeciwmgielnego(Róznież strona kierowcy). "Silnik 1.9 DCI 120km" Kompletnie nie mam pojęcia co to za przewód oraz gdzie go podlączyć dla tego proszę was o podpowiedz od czego on jest i gdzie go zamontować. Zdjęcia przewodu: 1. 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 wygląda na przewód spryskiwaczy masz może ksenony, lub czy działają ci spryskiwacze szyb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Spryskiwacze działają przód i tył bez zastrzezeń, ksenonów nie mam. Ze znajomym zastanawialiśmy się nad przewodem odpowietrzającym. Chyba że przewody do spryskiwaczy były pociągnięte? w co wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Średnio raz w miesiącu pojawia się takie pytanie. Jest to przewód odpowietrzania, wyprowadzenia gazów z akumulatora. Ta część z kolankiem powinna być włożona w odpowiedni otwór w akumulatorze. Drugą stronę mocujemy pod nadkolem do jednej z metalowych krawędzi. Wężyk skierowany w dół, przypięty tą plastikową zapinką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 To jest chyba przewód odpowietrzenia akumulatora ,ale mogę się mylić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Dziękuje ci za informacje napewno to to ponieważ w tamtym miejscu była koncówka. Co do pytania o to samo to dla tego ze kiepsko przymocowane jak wypada po 2 szukalem u naszego wujka google i troche na allegro ale ciezko coś znależć jezeli nie ma zadnych numerów na rórce Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam! Edytowane 1 Września 2012 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Średnia rośnie: http://megane.com.pl/topic/41396-cienka-plastikowa-rurkaod-czego/page__pid__313920#entry313920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi