Vivaldi Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 nooo to se laska tylko muzyki u Ciebie posłucha a dzieło zwieńczy kolega co będzie miał scenica :P a na poważnie to : nic nie odpada ! kolega chyba za czasów kaszlaków (126P) łapał równowage na nocniku. Wszystko to ponoć kwestia desperacji....przynajmniej jednej ze stron :P :P :P [ Dodano: 2007-10-30, 22:59 ] bardzo cekawy temat :P Tylko gdzie dać wyjete siedzenia gdy np: pada :P :P w sumie wiek nie ten żeby lakier w krzakach zrysować ale teoretyzując w czasie deszczu za cholere do auta bym nie wpuścił. Błota by toto naniosło..... na dywaniki gumowe. [ Dodano: 2007-10-30, 23:02 ] Vivaldi, zejdź z Prezesa .... "no i skończyo sie rumakowanie" :P , na Prezesa nie wchodzę absolutnie i ch(w)ała mu za pilnowanie ładu ale było pytanie to i pojawiły sie odpowiedzi, a że nikt nie zasugerował, że odpowiedzi mają być tendencyjne to ludzi na szczerość zebrało ;-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Krzychu, robi sie offtopic ale zamiast ciąć latwiej zmienić: "Jak rozreklamować forum? - dywagacje na temat uprawiania sexu w scenicu" i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 na Prezesa nie wchodzę absolutnie i ch(w)ała mu za pilnowanie ładu Bo i nie pozwoliłbym na to :-P a że nikt nie zasugerował, że odpowiedzi mają być tendencyjne to ludzi na szczerość zebrało Szczerość jak najbardziej wskazana a nie fałsz i obłuda - tego nie lubię :evil: Proponowałbym skończyć te wywody w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaskowski131 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Patrząc na mojego kolegę który jest zrzeszony w Klube Laguna Polska, to oni maja ramki swoje, koszulki... Może i my musimy coś takiego zrobic? Na samym poczatku moze symboliczna liczbe sztuk. 10... Trzeba nad tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 klaskowski131, poczytaj sobie forum to będziesz wiedział, że były dwie edycje naklejek, edycja koszulek itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ale np temat ramek ucichł, a fajnie by było mieć klubową ramkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 CareK, no to podejmij sie organizacji i będą ramki ;-) Pomożemy Ci na forum rozreklamować ten gadżet. Najgorzej to czekać i narzekać :-P Mnie ramki osobiście nie interesują, ale pomogę w reklamowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ja ze swoich ramek też jestem zadowolniony, a naklejkę forumową dobrze widać. Nawet lepiej niż na ramce by było, co koledzy potwierdzą, oczywiście ci, którzy widzieli tyłek mojej Reni. W reklamie zawsze pomożemy jak już będzie zrobiona :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 sprzedam prezesa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaskowski131 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 bronius jestem nowym uczestnikiem forum i kiedyś rozmawiałem z adminem forum o takiej akcji żebym zrobić ramki. Co do naklejek to czytałem. ale o koszulkach nic nie widziałem:) A chętnie bym sobie kupił klubowa koszulkę... Gdzie i za ile? Odnośnie ramek to ja jestem również za:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=4357 ale i tak musisz czekać na nową edycję, bo zamówienia są realizowane po zebraniu pewnej puli chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaskowski131 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 dzieki:) a wiadomo kiedy bedzie nowa tura koszulek? ja chetnie bym kupił a co z ramkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Wyślij zgłoszenie do Admina i czekaj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ramek nie przewiduje, a na koszulki juz jest kilku chetnych i bedzie druga edycja. Ale trzeba poczekać, miesiąc lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 wklepałem sobie w google "reanult megane" i na czwarym miejscu wyskoczyło forum pod adresem megane.ruzam.pl i nic żadnej notki czy podpisu o to jest jak ktoś nie wie że to forum to się nie domyśli, możnaby dopisać gdzie i co trzeba żeby już z googla było wiadomo co to jest a nie anonimowe megane.ruzam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi