mirelka Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ponieważ jestem tutaj od dzisiaj to jeszcze nie zapoznałam się z całym życiorysem forum :P mam pytanie czy Wy tworzycie lub chcecie stworzyc jakiś klub czy tylko na zasadzie rozmów między sobą, czyli zależy Wam tylko na forum? bo to co w moim starym klubie spowodowało zwiększenie i to dość szybkie użytkowników to przede wszystkim artykuły w prasie, które powstawały dzięki zaangażowaniu co poniektórych członków. Wystarczyło, że wysłało się meila do kilku redakcji i mieliśmy artykuł w gazie o tym jak powstaliśmy, kogo zrzeszamy i co planujemy itd. zaczynaliśmy w 2003 r. i była nas trójka a teraz organizowany są zloty ogólnopolskie itd. zresztą zobaczcie sami http://www.vwpolo-klub.pl/forum/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mam pewnego małego pomysła. Moze zrobilibysmy sobie stronke www (cos w stylu strony Głównej) w ktorej forum byloby dodatkiem (linkiem) bo przyznam szczerze ze jak pierwszy raz tu zagoscilem to nie myslalem ze zagoszcze tutaj na dluzej i nie tylko po to zeby dowiedziec sie jak cos zrobic a wiekszosc pewnie tak do tego podchodzi, a na stronce moglibysmy przedstawic nasze forum jako cos wiecej niz tylko pomoc w naglych wypadkach i przedstawic nasza ekipe jako grupe ludzi ktorzy potrafia spotykac sie, dobrze bawic i co najwarzniejsze zaprzyjaznic sie (nie wiem jak wy ale ja bardzo przywiazalem sie do forum mimo tego ze nie jestem jakims tam wielkim specem od meganek). Jakby co to moge przylozyc sie do stworzenia owej strony, moze nie jestem orłem w pisaniu stron ale swoja prywatna stronke sam zrobilem 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam!dawno mnie tu nie było ,co spowodowane było przedewszystkim zmiana miejsca zamieszkania oraz brakiem stycznosci z moja megi....teraz juz w nowym miejscu zakupilem sobie ,nic innego jak kolejna meganke tym razem z 2000 roku 1.6 16V z kierownica po drugiej stronie:] i ze wzgledu na strone po kierej teraz jezdze i zeby nie offtopowac moge sprobowac wydrukowac troche tych wizytowek i zostawic w jakis wazniejszych miejscach w Nottingham bo tu na obczyznie jest troszke inaczej i jak ktos sie nie zna to ciezko o rade (no chyba ze zna sie jezyk techniczny) a forum to przydatne miejsce....:] Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A ja przykleiłem sobie na tylnej szybce u dołu Megane.com.pl i tak sobie jeżdżę nie wtykam nikomu nic za szybki, jak stoi za mną jakaś Meganka na światłach to kierowca patrzy w ten adres i myśli już tylko o tym aby wejść na nasze forum A przynajmniej bym chciał żeby tak było. Pozdrawiam Wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A może by tak Vlepki ?? Tylko trzeba uważać gdzie sie nakleja żeby kary nie dostać Dla niezorientowanych: http://pl.wikipedia.org/wiki/Vlepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Niezawodny sposób to nalepić sobie na którejś szybie nalepke z adresem forum i swym nickiem wtedy będziemy reklamować i jak spotkamy sie na drodze to sie poznamy :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G-Boy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 a moze taka sugestia.....wspolpracowac z innymi forami i klubami renault? Popatrzcie..kombinujecie jak kon pod gore - a Pikur nie ma problemu z reklamowaniem sie.. sa naklejki..wspolpraca z klubami.. moze tedy warto pojsc? Strzelic jakas rozpoznawcza naklejke wzorem pikura, krc czy innych klubow i juz bez kombinowania z nickami itp.. Najprostsze rozwiazania sa najlepsze;) od zawsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Tak prawdę mówiąc, to forum ma bardzo dobrą pozycje w wyszukiwarkach i jak ktoś chce to nas znajdzie bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 pozycje w wyszukiwarkach. Właśnie ja tak zrobiłem. Wpisalem forum megane i to wyskoczyło jako 1 I dopisałem "strony i fora poświęcone megane" w haśle renault megane na wikipedii. Może coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi