martello Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Oczywiście, że komunikat na ekranie radia "telefon bateria rozładow" (nie wiem jak u was, ale u mnie końcówka jest "zjedzona") dotyczy tylko i wyłącznie baterii telefonu. U mnie pojawia się on gdy rzeczywiście bateria w telefonie jest słaba i sam telefon tak wskazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 U mnie radio pokazuje dużo wcześniej niż telefon, że bateria rozładowana (android+szajsung) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektryko Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Miałem taki komunikat po wymianie baterii. Jeżeli jest opcja Hands Free to wystarczy włożyć kartę do czytnika aby zresetować komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiusz76 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Odkopie temat: No więc wczoraj komunikat że baterie do wymiany w Karcie, więc rano schodzę i chce odpalić auto i nic. Wymieniam baterie w Kartach i nic ...... podłączyłem prostownik i chyba akumulator padł ......... ale wszystko do wczoraj wieczorem było ok. Możliwe że padł po 1,5 roku?!?! Czy to może związane jest z wyładowanymi bateriami w kartach, bo zapasową woziłem w schowku. No i po podładowaniu, systemy pokładowe ruszyły ;) Mam komunikat obróć kierownicą + START ale kierownica zablokowana i nie chce ruszyć, nie zczytuje karty. Jak zamykam auto z pilota, a jest podłączony prostownik, to piszczy jakby alarm .......... Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ushi Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Piszczy bo klapa otwarta. A jak włożysz kartę w czytnik, naciśniesz hamulec to nie da się odblokować kierownicy? A co do komunikatu bateria karty do wymiany, to miałem tak jak żona wsiadała do auta i miała w torebce (oczywiście nieświadomie ) zapasową kartę, w której rzeczywiście bateria była rozładowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi