krzemar Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam, ostatnio zauważyłem ze zaparowała mi tylna lampa w moim Scenicu. Auto jeszcze na gwarancji. Czy podjechać do serwisu, czy samemu można to sprawdzić. Jak odkrecić tylna lampe w słupku. I jeszcze jedno ,dzisiaj co jakiś czas włączały mi się same przednie lampy, mimo że auto stało wyłaczone na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Masz automatycznie włączenie świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jedź do serwisu bo to może robić się choinka jeśli lampa faktycznie nie jest szczelna. U siebie także zauważyłem, że paruje - szczególnie po myjce ciśnieniowej ;-). Na plastiku - kloszu ja mam take dwa wgłębienia (jakby nawiercone), pewnie po odlewie - może tam jest nieszczelność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COWON Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja w Megane III miałem ten sam problem. Auto na gwarancji. Lampy wymienili mi na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi