mariusz59 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Cześć, pytanko do Was. Czy będą pasowały felgi stalówki z żelazka (megane II) do mojej Megi III (lipiec 2009 1,6 100 KM) . Mam okazję kupić za grosze na założenie do zimówek ale nie jestem pewien czy będą się nadawały. Gorąca prośba do Was dajcie jakąś radę czy warto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Megane III ma rozstaw 5x114,3 z tego co pamiętam, a megane ma 4x100 więc nie będą pasować. Nawet gdyby to było megane II sport to tam jest rozstaw 5x108 więc też nie podejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz59 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Dziekuję za odpowiedz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi