pcz_07 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 To, że kupiłeś samochód z 2001 roku, a opony z 2006 to nie oznacza, że one były przez te 4 lata użytkowane na tym samochodzie, handlarze podmieniają, kombinują z oponami co tylko się da, możliwe że opony miały nalatane tyle km, że okrążyły całą galaktykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Pcz_07 auto i opony były z tego samego rocznika czyli 2001r. I o dziwo zapas tylko nie był sparciały. I auto miało przejechane 50 tys. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Megane II jest od 2002 roku więc jakim cudem ze masz megane II z 2001 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 A gdzie napisałem, że to była meganka? Poszukaj Airbites jakie miałem auta, to się dowiesz o jakie mi auto chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi