makin23 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 czy ktoś z was uzywa czegoś takiego warto?? http://allegro.pl/pokrowiec-ocieplacz-na-akumulator-75-a-29x18x20-i2815474575.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A po co? Takie rozwiązanie było dobre w czasach fiata 126p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 zeby megane nie rdzewiała, bo z czego co wiem, ze dach i błotniki nie są ocynkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 zeby megane nie rdzewiała, bo z czego co wiem, ze dach i błotniki nie są ocynkowane. Więc twierdzisz, że pokrowiec na akumulator ochroni dach przed rdzą ;) Nie wiem, czy to coś daje, ale wiem, że niektórzy producenci zaczęli stosować ten patent fabrycznie np. Golf VII: http://www.autocentrum.pl/raporty-z-jazd/wiecej-niz-kolejna-generacja-vw-golf-vii/zdjecia/27/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A po co daleko szukać. Moja meganka też ma zabudowany akumulator plastikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 przydatne, jak umarłemu kadzidło. jakby to jeszcze grzałkę miało w sobie, to jeszcze jeszcze. po nocy ten pokrowiec jest zimny tak samo jak akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 dokładnie jakby miało grzałke, a tak to głupiego robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 kurde, sorry nie czytałem temat do końca. U mnie jest pokrowiec na akumulator i to fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 no ale chyba nie po to, by mu cieplej było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi