DamianTRN Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Panowie mam pytanie, czy ktoś orientuje się czy do megane classic ph 2 pasuje klapa od ph 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Przecież, odpowiedź już jest, czytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianTRN Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 wybacz , przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erq1221 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, jeśli nie to przepraszam jestem tu nowy. Miałem dzisiaj małą stłuczkę parkingową, w której ucierpiały tylne drzwi. I tutaj mam pytanie: czy tylne drzwi od renault megane hatchback ph1 pasują do wersji classic i na odwrót? Mam megane classic 97r. i nie mogłem znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Na szrocie usłyszałem, że tylne drzwi w hatchbacku nie pasują do wersji classic. Natomiast na aukcjach często widzę opis: pasuje do sedan i hatchback. Dziękuję za zainteresowanie się sprawą i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin6003 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam Proszę o pomoc w temacie wymiany po stłuczce parkingowej drzwi tylnych. Mam do kupienia w interesującym mnie kolorze czyli MV 931 drzwi z ph2. Czy będą na pewno pasować? Wyglądają tak samo, ale czy nie maja np. innych zawiasów lub innych sztuczek ? Jest to mój pierwszy post , szukałem w innych już rozpoczętych tematach, ale nie znalazłem. Proszę o pomoc w temacie. Dziękuję. Martin6003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Różnica jest tylko w zewnętrznej plastikowej listwie ozdobnej. Między liftami jest inne mocowanie. Edytowane 23 Listopada 2016 przez yogin74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proszerprosze88 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Witam ... Czytałem kilka tematów ale nie mogłem znaleźć konkretnej informacji na temat kombi Posiadam Megane I PH II hatchback Wczoraj miałem kolizję ... Ponieważ bardzo dbam o moją Megi chciałbym jej kupić nowy błotnik i drzwi Nie doczytałem się na forum czy do hatchback lift pasuję Błotnik przód i drzwi przód od KOMBI Dziękuję za podpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk3 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam! Musze wymienić klapę renault megane 1 w sedanie 2002r po lifcie i ciężko znaleśc po lifci w kolorze i czy klapa z aut przed liftem będzie pasować po lifcie > :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1ph2 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witam. Potrzebuję do końca miesiąca zdobyć fotel kierowcy do Megane 1 ph2 z prostą ramą w celu przełożenia tapicerki (mój fotel po wypadku jest krzywy). Czy są jakieś różnice pomiędzy fotelami z ph1 i ph2? Czy cały stelaż fotela czymś się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Meganki phII miały boczne poduszki, phI nie miały, tu może być różnica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcioo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Czy tylny zderzak od Megane I 96-99 hatchback będzie pasował do Megane I hatchback po lifcie 99-02? Czy mocowania zderzaka będą w tym samym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Dnia 6.08.2017 o 23:41, meganecoupe02 napisał: Meganki phII miały boczne poduszki, phI nie miały, tu może być różnica. Moja Meganka PhI z 1998 roku ma poduszki boczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Poważnie? Fabryczne? Jak możesz to wrzuć jakąś fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi