tom_ek Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ma charakter i to coś, czego brak nowej Lagunie. Bardzo mi się podoba. Ciekawe jakie parametry, czy będą jakieś super nowości we wnętrzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Wg mnie Opel Astra (tył) + Seat Leon (przód) no i jeszcze proporcje drzwi tylnych do przednich a la smart (ta wersja 4-osobowa). szczerze: bardzo mi sie nie podoba :/ Meggie byla autem kompaktowym, ale miala klase, charakter, wszystkie dotychczasowe wersje... mam nadzieje ze to jest tylko concept... Z Laguną podobnie - Citroen C6 (chyba C6, nie pamietam modeli citroena dobrze) [ Dodano: 2007-11-16, 00:57 ] P.S.: przód: naprawde Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 na pewno bardziej niż laguna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 To juz pro_cee'd mi sie bardziej podoba (i to duzo). Wyglada jak cytryna. Ale i tak pewnie zmeinia jeszcze z 3 razy koncepcje, miejmy nadzieje. Bo ten wyglad nic nie wnosi do rynku motoryzacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Teraz, na fotce mi się nie widzi. Ale podobnie jak z laguną - zobaczyłem, pojechałem i przekonałem się. zdrówko :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 no no... kolejne ciekawe autko :) tylko tył w wersji HB jakiś taki... Clio-waty... ale spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Czekam na foty wersji kombi, inne sie nie licza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 A tutaj jest wzmianka i zdjęcia Nowej Megane Coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Nie wiem jak dla innych... ale dla mnie to nowe coupe... Wygląda świetnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 no nie wiem, nie podoba mi sie! przypomina troche alfe romeo a przod - laguna zastanawia mnie czemu sa takie roznice w przodzie tej coupe i zwyklej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ładne to coupe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 przypomina troche alfe romeo Jesli chodzi o stylistyke to alfa jest chyba dobrym wzorem do nasladowania? Ja sadze ze tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Easy zalezy co kto lubi, o gustach wiadomo - sie nie dyskutuje, ale utarło sie ze wloskie rzeczy (nie tylko auta) sa niebrzydkie (za wylaczeniem fiata) ale psuja sie szybciej niz przestajemy sie cieszyc z ich zakupu. a co do wzór do nasladowania... hmm... powiem Ci ze lubilem poprzednie Megane za to ze byly takie jak nic do tej pory, oryginalne i pierwsze, mogly sie podobac albo budzic odraze ale byly oryginalne. A nikt mi nie powie ze cos co wyjdzie za 2 lata, a juz teraz wyglada jak cos sprzed 2 lat, jest oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Pewnie. Ale wiesz... tutaj działa też marketing/ksiegowosc. Musieli ja zlagodzic bo pewnie po przeprowadzeniu jakichstam badan stwierdzili ze sprzedaliby jeszcze wiecej MII gdyby nie miala tak kontrowersyjnego designu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Dwojka byla przez jakis czas najlepiej sprzedajacym sie samochodem w europie. Mysle, ze to wlasnie przez design! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi