MrTea Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 A mnie sie nie podoba.. Może na żywo będzie lepiej wyglądać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Wyglada duzo gorzej niz obecna wersja - te swiatla a'la Laguna feee :-/ Kombi to zdjecie Clio Grandtour... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Tyl mi sie podoba, przod w ogole :-| Jedynie w wersji RS wyglada jako tako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Mi też sie nie podoba... tak samo jak MII ph2 jedyna sensowna konfiguracja z megane na przekroju lat 1996-2009 to MII ph1 RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 O gustach kolek się nie dyskutuje. Mnie na przykład nie specjalnie się podobał tył krótkiej MII, teraz się przyzwyczaiłem i jest spoko. Podobnie z nowym Civic'iem. Wydaje mi się, że tak samo będzie z Laguną i Meganem... choć to smutne, że na razie podoba mi się tylko Coupe z pierwszej strony tego topicu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Przeniesiono Jeśli przegapiłem wątek na forum, to przepraszam za zaśmiecanie, ale znalazłem fotki MEGI 3.0 KLIK Mnie się podoba :( Jednak było. Znalazłem więc scalam - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiael Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Wpisz sobie "Megane III" w google i wyskoczy Ci dość dużo już wizualizacji nowej Megi. Ta wygląda mi na wersje F1 lub Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 jak ostateczna Megana 3 będzie w stylu tego, to kupuje od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ja już rozbijam swoją świnkę skarbonkę Zarąbista jest :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 jeszcze niedawno twierdziłem że więcej renówki nie kupie, ale chyba zmienię zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 powiem wam ze linia nadwozia kojarzy mi sie z nowym civiciem. Tyl podobny do nowej corsy ew. volvo c30. Jakos mnie nie powala to auto. Meg II byla na swoje czasy bardziej oryginalna jesli chodzi o wyglad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphoper Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Autko super. Ale kolega KFADRATOWY ma racje. Jak na czasy megane II to Francuzi poszli bardziej odważnie z linią nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 W ogole cos u nich z designem slabiutko ostatnio (chociaz ta meganka na zdjeciach - niczego sobie)... Laguna 3 opatrzyla mi sie szybciej niz Matiz jakis czas temu. Zachwycac sie mozna ewentualnie wnetrzem - to im faktycznie wyszlo. Kangoo - fatalne porownujac do nowych samochodow w tej klasie. Clio? 207 go miazdzy wygladem. Tak jak Swift, czy Yaris, albo troche mniejsze C2. Przynajmniej takie jest moje zdanie, odczucie. Niestety - czasy Vel Satisow, Avantimow, Megane 2, czy Lagun 2 odeszly w zapomnienie... Szkoda :-| ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Wygląda nieźle i drapieżnie szkoda tylko że od razu przy takiej wizualizacji nie doczepią numerów, które nigdzie w tym przodzie sie ładnie nie wkomponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 wygląda super duzo zapożyczeń z Laguny III, ciekaw jestem tylko czy wersja 1,4 tez będzie tak fajnie wyglądac jak jej zdejmą ten efektowny bodykit, dorzuca kołpaki itp :roll: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi