marr29 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) witam, czy z poniższych zdjęć można coś wywnioskować, czy sama cena takiej wersji powinna już zniechęcić do obejrzenia :!: http://otomoto.pl/renault-megane-super-oferta-bogata-wersja-C27512705.html Edytowane 8 Stycznia 2013 przez marr29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 cena w sensie że tak drogo czy tak tanio :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 jak na wersję 1.4 TCE i takie wyposażenie oraz przebieg to cena niewygórowana, tylko podobno na rynku używanych "okazji" nie ma...więc sam sobie odpowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 tylko podobno na rynku używanych "okazji" nie ma...więc sam sobie odpowiedziałem :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Cena zdecydowanie za niska, auto mogło mieć w przeszłości przygodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kto sprzedaje 3 letnie auto z przebiegiem 35k km?? Myślę że było bite, chociaż ze zdjęć nic nie wywnioskowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giziq Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 skąd w nim przedni zderzak od coupety? na pewno nie od pakietu "sport" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 nie tylko coupe mają takie zderzaki,z tego co zauważyłem, niektóre hatchbacki mają taki fabryczny pakiet stylistyczny, analogicznie w tylnym zderzaku jest coś w rodzaju 'dyfuzorków'. Akurat z tym pakietem nowe megi w nadwoziu hatchback są wg mnie najładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giziq Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Już było na temat tych "pakietów" w innym temacie, to jest od coupe. Do htb są wkładki w grill i wyglądają nieco inaczej, a mają upodobnić zderzak do tego z qp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi