matisk1 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Was, Czy może mi ktoś pokazać zdjęcie silnika w Megane III silnik 1.6 100 KM. Chodzi mi mi o osłonę konkretnie. Nie mam jej, a chciałbym zakupić. Tylko, że nie wiem jak wygląda, na allegro nie mogę znaleźć w ogóle. Z góry serdeczne dzięki. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 A którą dolna pod silnikiem czy górna na silnik zakładaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisk1 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 chodzi mi o ta górną, czy wogóle tam jakaś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Tutaj podglądnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jakiś rok temu zadzwoniłem do sklepu ASO Nawrota. Powiedziano mi, że Renault nie produkuje zasłon dla tego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jak mam 1,6 16V i tak osłona górna silnika nie wystepuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisk1 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Czyli jednak nie ma tam osłony fabrycznie monotowanej. Dzięki za zdjęcie! Pozostaje mi jeszcze znaleźć osone plastikową w kształcie trójkąta na błotnik przedni. Ta przed lusterkiem. Ciężko znaleźć, możę ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi