karolove Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Czy jakbyście mieli teraz zmienić auto, to jaka marka by to była? Bylibyście wierni Renault? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja przed nim miałem VWgolf 3 i był nie do zdarcia,jak by to był diesel nie zmienił bym go.Prosty do napraw i dojscie do wszystkiego,nie to co Renia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja zbieram pieniążki na Volvo V50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja jestem w trakcie szukania auta. Mam zamiar pozostać przy Renault - Laguna II albo Megane II. Co by nie mówić o renóffkach to oferują tak dobrą relacje ceny do jakości, że praktycznie trudno o lepszą ofertę. To co jeszcze dla mnie jest bardzo ważne to to, że benzyniaki tolerują lpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Chciałbym Koleosa ale za drogi. Jak będe zmieniał to teraz Toyota Corolla Verso 2,2 D4D 136KM ewentualnie RAV4 lub Suzuki Grand Vitara wszystkie po 2006 roku :D Nowy Scenic nie podoba mi się w środku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja jeżdżę już 5 modelem Renault i następne w przyszłośći też będzie.... Renault :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja myślę o Dacia Duster , te same oszczędne silniki dci, a samo auto wyraźnie tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Moim następnym autem będzie Subaru Forester, albo Legacy kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja podobnie jak kolega wyżej celować będę w coś pokroju Forestera. Poza tym zastanawiałbym się nad Koleosem,Kią Sportage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Następna będzie Megi II 2.0T, albo Laguna II V6 ewentualnie 2.0T. Nikt z konkurencji nie zaoferuje mi takiego komfortu i relacji cena/wyposażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Myśle że w niedalkiej przeszłości przesiąde się na Lagune III grandtour chciałbym 2.0 dCi 173hp bo 150hp będzie troche przymało po meganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Też miałem kupić LIII dCi, ale ciasnota z tyłu (mniej miejsca niż w MII GT) skutecznie mnie zniechęciła, zamieniłem MII na MIII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkane29 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) RENO GóWNO najgorszy zlom na swiecie a te forum to taki szajs ze szok zero pomocy a prezes wielce jasnie hrabia tępy chu... Tak to jest jak ktoś kupi GÓWNO a potem się wyżywa na innych i ma pretensje że za swoje świadome, nieregulaminowe działania na forum jest "nagradzany" paskiem. Regulamin pkt. 2.1; 2.6; 5.3; 5.6 - chyba wystarczy. W "nagrodę" będzie zakaz pisania. Pozdrawiam i miłego wieczoru. -Prezes Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Prezes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja myślę nad Hondą albo koreańskie hyundai czy Kia. Albo najlepiej amerykańskie wozy V6 lat 70 czy 80. Są większe niż Klasy S mercedes i więcej pojeździ niż europejskie które co 1000 km musi odwiedzić serwis. Subaru teraz brzydkie auta robią i są słabe. Jechałem VW transperem za subaru legacy jakiś 190 km/h i mrugałem mu światłami żeby szybciej jechał ale widać ze nie dał rady i zjechał na bok a ja do dechy i wyprzedzanie go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 airbites sam chcesz kupić koreańca, który zapewne nie będzie szybszy od tego Legacy co za nim jechałeś, ale mówisz że Subaru są słabe. Nikt z nas nie powiedział które Subaru (jaki rocznik, silnik itp.). Według mnie Subaru Legacy z roczników 2003~2008 jest piękne, Forester od roku 2005 też bardzo mnie się podoba (zarówno model aktualny, jak i poprzednik, o następcy nie wspominając). Ja celował bym w Subaru Legacy właśnie z roczników 2003-2008 z silnikiem 3.0 H6 (245KM), lub Forester 2.5 XT (230KM) z lat 2005-2008. Raczej one słabe nie są. Czy brzydkie? Kwestia gustu. Dla mnie są to auta piękne oraz przy tym praktyczne. Dodatkowo mieszkam w górach gdzie napęd Subaru jest bardzo przydatny. Jedynym minusem tych samochodów jest spalanie (głównie jego wysokość w mieście), ale dlatego Meganka została by jako drugie w rodzinie, by jeździć nią w koło komina, natomiast Subaru miało by być autem wakacyjno-wyjazdowym do komfortowego poruszania się głównie w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi