BUBU77 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Czy ktoś z kolegów wie, gdzie znajduje się bezpiecznik od świateł postojowych?? Padła mi cała prawa strona i oświetlenie tablicy rejestracyjnej. Szukałem w instrukcji ale nie ma tego opisanego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Bezpieczniki od świateł znajdują się w skrzynce bezpieczników w komorze silnika. Jak zdejmiesz już obudowę tej skrzynki to od spodu jest rozpiska, który bezpiecznik do czego. Opisuje to na podstawie MII, ale w MIII zapewne jest to samo. Edytowane 11 Marca 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU77 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dzięki za informcję. Z rana zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mam identyczny problem. Panowie czy jest rozpiska, który to bezpiecznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 W instrukcji i na forum kilkukrotnie opisywana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megus_III Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 hej, jestem nowy mam Megane III z 2015 nie swieca mi swiatla pozycjjne z przodu W5W - zarowki sa ok pozostaje sprawdzic bezpiecznik wiecie moze ktory i jak sie do niego dostac ? pozdrawaim, Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 W 2015 to ledy na dole zderzaka pełnia role pozycyjnych. Innych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megus_III Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 dzieki za odpowiedz zaczalem czytac i wpadlem w konsternacje..... rzeczywiscie niektorzy pisza, ze ledy pelnia funkcje pozycyjnych ale : - dlaczego mam zarowki w reflektorze W5W i przewody oprawke etc... ? - dlaczego nie ma o tym ani slowa w instrukcji chyba, ze gdzies mozna pobrac zaktualizowana instrukcje dla phase III ? Moja opisuje proedure wymiany zarowki W5W w kloszu reflektora Temat draze bo za niedlugo mam przeglad i po prostu zacząłem sprawdzac zarowki w samochodzie zeby nie miec problemow na przegladzie. Czy sa jakies przepisy, ktore zezwalaja na takie zachowanie ledow (rzeczywiscie moje ledy przygasaja po przelaczeniu na postoj) ? pozdrowionka Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Tak, wszystko jest zgodne z przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej102 Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Za światła pozycyjne w Megane 3 strona prawa odpowiada bezpiecznik nr 2 znajdujący się w komorze silnika obok akumulatora. Po zdjęciu pokrywy należy obrócić ją o 180 stopni i tam się znajdują bezpieczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertotg Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 W dniu 25.10.2020 o 17:24, Andrzej102 napisał: Regulamin forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Proszę uzupełnić profil. Czy trzeba odłączyć wszystkie wtyczki? Bez odpięcia ciężko cokolwiek zobaczyć. I czy to bezpieczne? Czy nie "zgubi" mi się jakieś ważne ustawienie w samochodzie? Na pokrywie nie mam opisu bezpieczników w BSI... jest gdzieś dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi