Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Huk Dym Wata

Megan92

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiście jakoś nie wiedziałem, żeby Passaty po rowach i poboczach stały, a mieszkam niedaleko ruchliwej trasy :lol: No ale, może już zdążyli na lawety wciągnąć przed moimi przejazdami :)

Chyba z 2-3 tyg. temu oglądałem "Zakup kontrolowany" i Państwo kupujący zdecydowali się właśnie na "paska", ale nie pamiętam z jakim motorem wzięli, natomiast do sedna, przy standardowym podsumowaniu padła informacja, że silniki 2.0TDi nie są już tak wytrzymałe jak sztandarowe 1.9TDi. Nie tylko my zauwayżyliśmy niższą wytrzymałość jednostek 2.0TDi :)

Ale jak już tak obrabiamy tyłki producentom to prawda jest taka, że Renault też ma swoje za uszami.

Edytowane przez Krzychu

Można jednoznacznie stwierdzić, że nie produkują już takich aut jak w latach 90ych. Każdy mechanik Wam to powie, że samochody z tamtego wieku są o wiele wytrzymalsze i solidniejsze :lol:

Gdyby producenci produkowali samochody jak za dawnych lat już dawno by zbankrutowali... Nie owijajmy w bawełne, obecne samochody to tylko skarbonki do zarabiania przez ASO. Tak samo zauważyliście pewnie nowiutkie samochody różnych marek wyglądają bardzo podobnie do siebie. Może jest taka moda żeby w kokpicie było ciasno jak w samolocie, ale błagam! Aż się chce otworzyć od nowa fabrykę FSO i zrobić ankietę wśród kierowców o "wymarzone auto" i takie auto stworzyć...:lol: Polskie Auto. Pancerne zawieszenie. Marzenia kochani...

Edytowane przez Megan92

Ale amerykanie maja wyzsze wymaganie, gdy renault byl w ameryce w lat 70 i 80Ludzie przestali kupowac gdy eurpejskie sa bardziej awaryjne niz azjaskie. Wiec najmniej awaryjne silniki maja honda, acura(wersja amer),toyota, hyundai, kia, chevrolet,ford gmc i jakis ine marka amerykanska, ale duzo osob narzeka na awaryjnosc bmw, vw. porsche czy mercedes lub audi. mowie o wersji amerykanskiej.

U mnie w pracy kilka oosb ma vw. Wiesz co robia? Wychodzą po pracy, odpalaja silnik, srobaja szybe, wsiadaja do auta, dodaja gaz do dechy-zapibajac pasy, i gwaltownie ruszaja na zimnym silniku. A bardziej smieczne ze jeden chce sprzedac i napisal ,,zadbany,,.

lapka2.gif

Regulamin pkt.

5.6 - pl-literki

5.7 - logika wypowiedzi

Edytowane przez Tomik