cyganos Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Panowie i Panie w mojej megi pękła szyba (krecha przez cały przyciemniany dół), niestety moje ac nie pokrywa tego typu szkód więc pozostaje wymiana. Samochód ma czujnik deszczu i świateł, w aso wołają jakieś koszmarne pieniądze, czy jest szansa zrobić to taniej czy tylko aso? W grę wchodzi 3miasto i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) coś Mi się obiło o uszy, że w megane III szyby często pękają same z siebie, możesz spróbować reklamować do Renault. Edytowane 12 Marca 2013 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Masz jeszcze gwarancję? I jaki przebieg? Ja miałem prawie rok i ok 20tys. i udało się to zrobić na gwarancji. W ASO powiedzieli mi, że gdybym miał 30 tys to już by RP gwarancji nie uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) niestety szyba pękła od uderzenia widać odprysk od którego idą rysy, więc raczej aso mi tego nie uzna. Samochód jeszcze na gwarancji a przebieg ponad 25 tys. km załączam zdjęcie pęknięcia Zapoznaj się z zasadami dodawania zdjęć. Edytowane 13 Marca 2013 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dlaczego twoje AC tego nie uwzględnia? W jakiej firmie masz? Przeciez od tego własnie jest AC.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) sprawa sie wyjaśniła jedna ubezpieczenie obejmuje tą szkodę. Edytowane 13 Marca 2013 przez cyganos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Na przyszłość wykup sobie ubezpieczenie szyb. Dodatkowy koszt ok.70zł ale w razie wymiany szyby nie tracisz zniżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (nie obejmuje szyb dachu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi