Megi Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Chyba kupie 17'' kwestia jeszcze jakie :) cos ostatnio nie mam czasu na szukanie, ale korzystajac z lekkiej nudy w pracy zaraz pobuszuje po necie. A oponki... moze jakies uzywane na dobicie? a za rok cos lepszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 megi w końcu zaczynasz gadać poważnie mam nadzieję jak będe w kwietniu w gdyni to zobaczę w realu twoją megane na nowych 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Wlasnie mialem zaproponowas jakies uzywki do konca sezonu, a nowe opony w przyszlym, zeby poszta sie kumulowaly... Ale sprytna dziewczyna, no patrzcie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Chyba kupie 17'' kwestia jeszcze jakie :) cos ostatnio nie mam czasu na szukanie, ale korzystajac z lekkiej nudy w pracy zaraz pobuszuje po necie. A oponki... moze jakies uzywane na dobicie? a za rok cos lepszego... To zerknij tutaj. http://www.motoricus.pl/felgi/index.php?ma...ts_dtm=1&op Miłego szukania. zdrówko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 To też rozwiązanie. W sumie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Na tym "wybieraczu" sa zderzaki od RS.... Mowie wam, ze one zmieniaja wyglad samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Na Aledrogo? Ja jak na razie nie będę zmieniać. Zresztą Kombi RS. Kto by w to uwierzył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Najczesciej jest tak ze cena leci na dol. Dlatego tez jezeli kogos nie stac na felgi+opony proponuje poczekac. Bo nawet czekajac pol roku mozna ze 200 zl zaoszczedzic. Pamietajmy tez ze teraz sie sezon zaczyna i beda troche drozsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ractime Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witam serdecznie !!! Ja własnie 2 tygodnie temu kupiłem nowiutki felgi 16" ATT na oponkach: przód - Conitental ContiPremiumContact 205/55/16, http://opony.pl/opony.asp?idb=13&rozmiar=135 tył - Michelin PILOT HX MXM 225/55/16, http://www.opony.com.pl/opony/opony_produc...&pora_roku= i generalnie polecam 16" ponieważ nie ma z nimi żadnego problemu aczkolwiek jak sie wpadnie w dziurkę, których u nas w kraju dostatek (a nie każdą da sie ominąć) to każdą felgę sie pokrzywi. Sam bardzo zastanawiałem sie nad 17" bo nie ma co ukrywać że super wyglądają na każdym samochodzie w połączeniu z oponami z niskim profilem ale cóż wybrałem komfort a nie wygląd. Ojciec ma passata na 17" 225/45/17 i przynajmniej raz do roku oddaje felgi do naprawy. Przesyłam dwa zdjęcia mojej meganki co o tych felgach sądzicie ?? http://picasaweb.google.pl/ractime1/MeganeII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Oczekujesz że "podłechtamy" twoje ego?? :) Dlaczego zamówiłeś tylne opony większe?? Traktory mają tylne większe. Ale związane jest to z napędem, i jazdą Off road. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 a ja jak obiecalem wrzucilem na forum fotki :) tylko do innego tematu :) jakby ktos jeszcze nie widzial a chcial to: http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?p=11122#11122 to zwlaszcza dla Megi bo chciala zobaczyc MakVeleno na LADNYM autku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ractime Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Hadson wiem wiem założyłem je tylko na razie ponieważ miałem takie w garażu ale mam zamiar kupic i to jak najszybciej takie same jak mam z przodu ponieważ spalanie też mi wzrosło i to o jakies przynajmniej 0,5- 1 L/100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Moze takie felgi??? 17" bardzo dobrze mi sie na nich jeżdzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 ractime. Chodziło mi o to że 55% z 225 jest więcej niż 55% z 205. Bardziej o to że wg tych obliczeń DrNO jest o 10 mm większa w bąblu. :) kolek pytanko. Gdzie przyciemniałeś szybki? Czy jest to folia czy ta druga metoda?? [temat o przyciemnianiu szyb przeniesiony >>TUTAJ<<. DrNO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Folia, tylko ze refleksyjna, tył 95% przyciemnienia a przód 35 %, jak jest cień to przez przednie widac do auta, ale jak przyświeci słońce to efekt widać na foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi