ignas Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ostatnio zastanawiałem się. Czy da się do normalnej Megane Coupe zamontować RS Monitor z Megane RS? Czy to wymagałoby dużo przeróbek? Wydaje mi się, że po prostu informacje z czujników są przekazywane do komputera a z komutera do tego wyświetlacza więc w zwykłej Megance też powinna być taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja nie wiem co tam ciekawego ma ta Megi RS ale ja używam ELM327 i Torque na Androida wskazuje prawie wszystko co sobie zapragniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 I w Renault to Tobie działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ELM327 nie pokaże tyle, co RS monitor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 odświeżę. Czy ktoś działał w tym temacie i dołożył R.S> Monitor do zwykłej megany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) I w Renault to Tobie działa?? Tak mam micro ELM działa też w wielu innych autach zarówno z Torque jak i innymi aplickacjami Mierzy podstawowe parametry prędkosć (OBD + GPS) , temperatura silnika w dolocie, obroty, cisnienie doladowania, obciążenie silnika, temperatura cieczy, ciśnienie w dolocie itd. Można mierzyć przyśpieszenia 0-100 , 0-400 , przeciążenia itd,,, Więc nie wiem co chcieć więcej za 50zł Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Tytan555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Cześć Chciał bym odświeżyć temat czy udało się komuś uruchomić w "zwykłej" Megane RS Monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Tak , kwestia wyświetlacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiusz76 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Czyli w RS-ce będzie łatwiej wsadzić RS monitor i podłączyć? Ciekawe jakie to koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 A nie masz RS monitora ? Ostatnio na allegro za 200 zł widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 A jaki ma nr ten wyświetlacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) 280340023R Edytowane 15 Lutego 2017 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiusz76 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 A nie masz RS monitora ? Ostatnio na allegro za 200 zł widziałem Chodzi mi o ten większy, auto kupowałem już skonfigurowane więc nie było możliwości dołożenia niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) 8200726187A Coś z tym nr jest nie tak bo to jest część jest od Espace a nie Megane III Chodzi mi o taki monitor jak na zdjęciu poniżej Edytowane 15 Lutego 2017 przez tomakur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi