aston76 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ten hak to nie wiem kiedy był używany cały zardzewiały Dlatego, że był często używany jest zardzewiały. Tak samo mam u siebie w pracy, czym częściej auta ciągną przyczepy tym bardziej haki są zardzewiałe. Do tego trzeba doliczyć instalację LPG. Nie wiadomo jakiej firmy jest założona czy ma wszystkie papiery od niej. Bo bez papierów będą problemy. Brakuje zdjęć z komory silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 w tym egz. należy dokładnie obejrzeć przód-wygląda na lakierowany+niedkładnie spasowany zderzak+ błotniki przy drzwiach.Tylne prawe drzwi jakoś krzywo siedzą,zderzak tył do sprawdzenia(spasowanie) i nie mogę dopatrzeć się naklejek przy tylnych nadkolach.Napis "Renault" na tylnej klapie doklejony. Zużycie wnętrza raczej wskazuje na większy przebieg.Ciekaw jestem jak kierownica wyglądała przed obszyciem.sprawdź czemu plastik pod deską -przy nogach pasażera krzywo siedzi. Gdzie jest koło zapasowe? Dowiedz się jak wygląda sprawa rejestracji auta z gazem. Następna sprawa.To coś,co udaje tablice.Raczej nie odważył bym się wyjechać z tym na jazdę próbną. Jeśli będziesz decydować się na zakup tej meganki nie daj się wrobić w niższą fakturę oraz warto zażtczyć sobie dokładny opis pojazdu na tejże fvat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalos1 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dzięki wszystkim za pomoc szczególne dzieki extreme666 jak zwykle krótko i na temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dla mnie podejrzana jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemoRadom Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja dojrzałem że coś z lampamii kratkami jest nie tak nie pasują one tak jak powinny, na 2 zdjęciu widac że kratka odstaje,kierownica jak najbardziej obszywana. A i nie wiem jak to jest bo z tego co pamietam to jak jest jasne wnętrzne to jasny tunel bynajmniej przed liftem tak było(chyba). Jakaś jedna rejestracja leży w bagażniku z kratkami, co może świadczyć o zmianie zderzaków. Moim zdaniem nie warto jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 tunel jest ok, jak auto ma kremową wykładzinę podłogi to wtedy tunel też jest kremowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalos1 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Czesc nadal poszukuje ... może ktos dojrzy coś na zdjeciach? http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-piekny-7-miejsc-serwis-C28529213.html http://auto-snopkow.otomoto.pl/renault-scenic-100-oryg-super-auto-C28342766.html (lekko obity nad drzwiami ale to sie zrobi;) PS: może ma ktos porównanie który silnik lepiej sie nadaje do w miare dynamicznej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 1. linki nie działają 2. W 1,6 i to w GS zapomnij o dynamicznej jeździe. 3. Porównywanie 1,6 benzyna i 1,9 diesel kompletnie nie ma sensu to dwie rózne bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Różnice między 1,6 a 1,9: -112 KM contra 120 lub 130 jeżeli poliftowy;\ -151 Nm przy 4250 obr/min contra 300 Nm przy 2000 obr/min... -masa własna: 1445 contra 1530 kg. Co tutaj zamierzasz porównywać? 1,6 jest całkiem przyjemny ale w długim Sceniku nie będziesz tego tak odczuwał, jeżeli masz możliwość to wybieraj większy silnik, mnej bedziesz się irytował później :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Po co założyłeś trzy tematy? Wszystko scalam w jeden wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi