burn Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No kolego jestem w sporym szoku chociaż takie druciarstwo widzę w Megi po raz drugi w życiu :P te wężyki i miejsce nawiercenia wkrętek świadczą o ogromnej wiedzy instalatora ;) instalacja cała do demontażu i montażu od podstaw. kolektor raczej na straty, a w częsci elektrycznej też pewnie niezłe krzaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jak to jest, że 3 na 4 instalacje BRC są zamontowane w katastrofalny sposób? Nie wiem, na jakiej podstawie ci "fachowcy" dostają certyfikaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Co do montażu mojej instalacji to jestem z lekka zaskoczony tymi komentarzami. A przez ponad 12 miesięcy żyłem w nieświadomości- jakie to było fajne.... Wracając do tematu autka i usuwaniu usterek: Wczoraj odebrałem Megii od gazownika po raz 3 w przeciągu 15 dni. Teraz zostały wymienione następujące elementy (dobrze że jest jeszcze gwarancja): czujnik ciśnienia gazu na nowy centralka gazowa na nową Oraz w centrali został załączony tryb zapisywania w pamięci błędów powstających podczas pracy na gazie. Gdzie to się włącza i gdzie to znajdę jak podepnę się pod kompem?? Na razie od odebrania zrobiłem ok 80km i jest dobrze a nawet super. Jutro jadę w trasę to się sprawdzi w terenie i będzie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jeździć to będzię jeździł, bo jak wiadomo to mało wymagajacy silnik, tylko Ty zapłaciłeś za montaż LPG a nie za wrzucenie instalacji pod maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Aktualnie siedze we Francji. Zrobione ponad 1300km i spokoj. Mam nadzieje ze jak bede wracal tez dane mi bedzie jechac na GPL/ autogas/ LPG. Podsumowujac ostatnia wiztya w serwisie pomogla :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi