macabra80 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dzisiaj zauważyłem że hamulec ręczny mocno trzyma jedynie na "ostatnim ząbku" mi osobiście to nie przeszkadza ale małżowina już ma problem i chciałem się spytać jak jest u Was ? czy coś mogę ewentualnie sam wyregulować, podciągnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 czy coś mogę ewentualnie sam wyregulować, podciągnąć ? Można podciągnąć ręczny na linkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 http://megane.com.pl/topic/1553-reczny-regulacja-gdzie/ znalazłem tylko jak sie dostać do linek, ale jak je regulować i skąd będę wiedział że wina leży akurat po stronie linek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Możliwe, ze kolega ma tylnie klocki do wymiany. I od ich sprawdzenia bym zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jutro sobie spraedze klocki i linkę ale tak jak w temacie od jakiego zakresu powinien ręczny trzymać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Od 2-3 ząbka hamulca ręcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 dokładnie, kto to słyszał ciągnąć pod sam podłokietnik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kixner Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 U mnie osobiście nie zaciągniesz na trzeci ząbek nie ma takiej opcji, na 1 ząbek i nie ruszysz a drugi to już wogóle. Wiec napewno się da podciągnąć albo jak kolega wyżej mówi może okładzin już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Racja panowie klocki do wymiany i obrazu linki ręcznego. Czy po tej wymianie będę musiał jechać na clip-a bo jakieś błędy się pokażą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 U mnie na zaciągniętym do końca da jechać autem,na przeglądzie wyszło ok. Moze masz słabe auto ze nie daje rady ruszyć na zaciągniętym ręcznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 U mnie na zaciągniętym do końca da jechać Czyli masz źle wyregulowany ręczny. Trzeba linki trochę skrócić i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Etam, nawet przy niewielkich umiejętnościach da się jechać z zaciągniętym ręcznym. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No i wszystko OK nowe okładziny nowe linki,. stare to masakra. Także łapa 3ma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi