seniorus Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 ...hmm jak nie wykryją jak mi zostało 2 miesiące do wymiany oleju ? Komputer sam zresetuje sobie wymianę oleju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek1231 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ja przy zakupie Megane wynegocjowałem dodatkowe 3 lata gwarancji z limitem do 80000km przebiegu za 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Czy ktoś posiada warunki dodatkowej gwarancji Formuła Non Stop jakie obowiązywały w 2014 roku? Będę wdzięczny za wrzucenie. Chcę zgłosić się na gwarancję ale do końca zostało mi 2000 km po poprzednim właścicielu. Nie znam warunków w związku z czym mogą powiedzieć mi wszystko na przykład, że nie obejmuje dlatego chcę znać swoje prawa. Edytowane 13 Lipca 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek1231 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Proszę. Renault_FORMULA_NON_STOP_2014.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi