unimatrix Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 witam Dzisiaj miałem objaw taki a mianowicie podczas jazdy zapadł się pedał sprzęgła. gdy się zatrzymałem pedał cofną się do pozycji normalnej ale nie dał sie wcisnąć jakby go coś zablokowało. Po paru chwilach puścił i wszystko wróciło do normy. Może ktoś wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 A płyn hamulcowy w zbiorniczku masz?? jeśli niski stan to może sprzęgło działać niewłaściwie. Jest sterowane hydraulicznie i zasilane tym płynem. I tak przy okazji, jeśli płynu mało to przyglądnij się grubości klocków hamulcowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burn Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tylko ze megane1 nie miala wysprzelika jak 2 i wylada mi to na problem z linka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Albo mam omamy, albo temat jest oznaczony jako megane II ph I..... :) W profilu pytającego tylko pojemność silnika i liczba zaworów podana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burn Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 OK.. moje niedopatrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi