macabra80 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 witam niewiem o co chodzi ale nie mogę wysyłać wiadomości PW do innych uzytkowników ktoś mi pomoże w temacie w ustawieniach nic nie zmieniałem (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Regulamin,pewnie masz za mało postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 No ale już wysyłałem PW i teraz jak chcę to mi wyskakuje komunikat "Nie posiadasz uprawnień......" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Bo możesz wysłać 1 PW bodaj na 3-4 dni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Taka blokada antyspamowa..... Bywało, że ktoś się rejestrował tylko by ogłoszenie wkleić, lub reklamę na PW rozesłać. Niestety działa to ograniczenie i na innych nowych, choć nie mają takich zamiarów. Jest to tez niejako zmuszenie do rozpoczęcia działalności na forum i pisania w tematach. Niejednokrotnie sam otrzymywałem od takich nowych pytania na PW o coś, co na forum już było wyjaśnione. Ot po prostu klient nie chciał się ujawniać jako czynny user. Edytowane 3 Maja 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) no trudno dzięki za odp. ale co dla aktywnych userów ograniczenie znika ? Edytowane 3 Maja 2013 przez macabra80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Ja nie mam takiego ograniczenia, że tylko 1 PW na kilka dni. To pewnie po pewnym czasie i dla Ciebie ta blokada przestanie obowiązywać. Edytowane 3 Maja 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Różnica w statusie- użytkownik i nowy użytkownik. Tak ograniczenie zniknie, wraz z większą aktywnością na forum. Sam czas to za mało, są osoby które już kilka lat są nowymi użytkownikami i automat nadal ich blokuje ale ich dorobek jest znikomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Przykro mi, że takie rozwiązanie musiało zostać wprowadzone ale sami użytkownicy do tego doprowadzili. Nasze forum używano jako ogólnodostępną listę spamerską, nowi użytkownicy rejestrowali się i rozsyłali spam do pozostałych uczestników forum. Tak jak napisał gojgien, przez tego typu osoby cierpią inni, którzy nie mają niecnych zamiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertokot25 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Też mam taką blokadę, ile trzeba mieć postów aby była zniesiona (Ja mam 46)? nie jestem spamerem, chciałem tylko kilka osób zapytać na PW jak rozwiązali swój problem - ale nie są obecnie aktywni na forum. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) O problemach piszemy w tematach i postach by przekazywane wiadomości były dla wszystkich dostępne. Po to jest forum. Równie dobrze mogłeś się nie rejestrować i pytać przez maila albo GG. W takim przypadku jednak forum zamiera i jest niepotrzebne. A liczba to chyba 100 postów (zmiana statusu nowy na użytkownik) z wyłączeniem działu OFF TOP, nasi użytkownicy i zloty spotkania. W tych działach napisane posty nie są zliczane do zmiany statusu. W Twoim przypadku musisz odliczyć przynajmniej 5 postów od całkowitej liczby napisanych.. Edytowane 29 Października 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmie Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 A liczba to chyba 100 postów (zmiana statusu nowy na użytkownik) Witam.W moim przypadku było mniej.Nie wiem dokładnie przy jakiej ilości został zmieniony status. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Dlatego napisałem "chyba", bo taka liczba jest potrzebna do możliwości zakładania tematów w dziale sprzedam, a do tego trzeba być w grupie użytkownik. Możliwe że PW ma niższy próg ustawiony. To jedynie Admin i Junior Admin wiedzą. Nie zmienia to jednak faktu, że problemy należy na forum przedstawiać i tam oczekiwać odpowiedzi, by wszyscy z tego mieli korzyść, a nie przez PW tylko jedna osoba.... Edytowane 29 Października 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi