darek_megane Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam, Co sądzicie o tej ofecie: http://allegro.pl/renault-megane-iii-gt-line-dci-130km-skora-i3201702730.html Czy jest w niej coś podejrzanego ? Jestem całkowitym laikiem samochodowym więc prosiłbym o opinie. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Zegary w wersji GT Line są analogowe (w ph1 z białą tarczą obrotomierza), tu są elektroniczne ze zwykłej wersji wsadzone. Listwa na desce powinna mieć napis GT Line - słabe zdjęcie, nie widać. Edytowane 4 Maja 2013 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_megane Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Już nie jedną GT line widziałem z cyfrowymi zegarami. Czy to oznacza, że było coś kombinowane ? A jak reszta tj. światła, zderzaki i inne. Pasują zgodnie z GT line ? Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Trzeba ustalić czy była możliwość indywidualnego zamówienia elektronicznych - wątpię. Brakuje oznaczenia GT Line w przednim zderzaku i na tylnej klapie, nakładki na pedały powinny być aluminiowe. Nic więcej podejrzanego nie widzę, ale jeśli w środku nie ma jednak listwy GT Line to już mocno podejrzane. Po VIN-ie w ASO ustalisz w jakiej konfiguracji auto wyjechało, wizyta obowiązkowa. PS. Z tego co pamiętam to GT Line chyba był dostępny od 2010 :unsure: Edytowane 4 Maja 2013 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_megane Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam, Dzięki za podpowiedź. Odpuszczam sobie ten model. Za dużo niewiadomych i niepewności. Nie mam czasu na marnowanie czasu :unsure: Szukam dalej ... juz niekoniecznie GT-Line bo z tego co widze jest ich jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Jest ich mało ale szybko można się zorientować, czy było coś przy nich kombinowane. Jeżeli był bity przód i ktoś to robił na szybko to przeważnie masz białe światła zamiast czarnych itp takie coś ostatnio pojawiło się na "alledrogo": http://otomoto.pl/renault-megane-gt-line-rp-bezwyp-1wlascic-C29148137.html Edytowane 15 Maja 2013 przez fourier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Oddał byś takie 2 letnie auto z symbolicznym przebiegiem za mniej niż połowe ceny nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_megane Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 takie coś ostatnio pojawiło się na "alledrogo": http://otomoto.pl/renault-megane-gt-line-rp-bezwyp-1wlascic-C29148137.html ... ależ piękne auto (ale widać, że zdjęcia podrasowane) tylko szkoda, że w benzynie bo to u mnie całkowicie odpada. Co w tym aucie jest nie tak ? Jak dla mnie wygląda bosko (ale ja się nie znam) Zastanawiam się nad tym: http://otomoto.pl/renault-megane-kraj-serwis-kraj-pl-C29098477.html Co prawda nie jest to GT-Line, ale co o nim sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No i tu jest właściwa cena/rocznik/przebieg obejrzał bym to auto na twoim miejscu Wydaje mi sie że wyminiona jest górna częśc poszycia kierownicy ale to może być spowodowane tym że sie poporstu tam łuszczyć potrafi, albo tak pada światło poporstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Oddał byś takie 2 letnie auto z symbolicznym przebiegiem za mniej niż połowe ceny nowego? Nie, przez to kupowaliśmy nowy samochód :) Ale... zawsze można podjechać na serwis i zobaczyć co jest z autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) oczywiście że można doświadczenie jest bezcenne :) Edytowane 17 Maja 2013 przez Tytan555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_megane Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam ponownie, Co sądzicie o tym samochodzie: http://allegro.pl/megane-iii-1-5-dci-105-km-sliczna-poznan-i3310876843.html ? Cholerka mam do Poznania prawie 400km i niechciałbym się spażyć, a robi na mnie wrażenie niesamowite. PS: Czym się różni wersja 105PS od 110PS ? Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zapytaj się sprzedawcy ile ma kart do auta, bo ze zdjęć wynika że jedną. Czyli sugeruje, że auto we Francji było rozliczone jako szkoda całkowita. Druga sprawa to tablice rejestracyjne, są po prostu podrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 dodam jeszcze że albo nie ma kontroli trkacji albo Panel jest nie od tego auta, pozatym jak na Francje lakierniczo wygląda idalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 PS: Czym się różni wersja 105PS od 110PS ? Wersja 110 ma FAP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi