Kukiz Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Czy ta meganka jest warta swojej ceny http://allegro.pl/show_item.php?item=3240026867 Pierwszy właściciel, kupiona w PL salonie, udokumentowany przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Zastanawia mnie fakt po co ktoś kupuje nowe auto by po zrobieniu 30 000 km i czterech latach je sprzedać :) No i najważniejsze - to nie GT a HB Edytowane 12 Maja 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Na pierwszy rzut oka nie widać nic niepokojącego. Zdobądź VIN i sprawdź w ASO. Co do przebiegu to faktycznie nie jest zbyt duży (ja przez rok mam niewiele mniej) ale może własciciel nie jeździł zbyt wiele, a auto chce zmienić bo np. lubi mieć auo na gwarancji, stać go na to, ma taki kaprys itp itd. Myślę, że weryfikacja VIN + ewentualna wizyta w ASO prawdę Ci powie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jeśli to jest auto ze zdjęć, to nie jest to pakiet Expression. Zastanawia ostatnie zdjęcie z czerwca 2012 roku, jeśli tak długo auto się sprzedaje... Po drugie ze zdjęć wynika, że wystawia/wystawiał je dealer Peugeot, a w ich sieci używanych takiego auta obecnie nie ma. Pierwsze o co bym zapytał to czy faktycznie sprzedaje je I właściciel i gdzie auto obecnie jest do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Co do przebiegu, to właściciel mówił że głównie jeździł nim do pracy 5 km. Sprzedaje bo kupuję auto na firmę i 2 mu się nie przydadzą. Ale pytanie, czy jeżeli by się okazało że faktycznie jest tak jak on mówi i po weryfikacji w ASo to czy samochód jest wart tej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi