misiek126 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witam, siedzę już trochę na necie i przybyło mi trochę siwych włosów od tego szukania, potrzebuje rozpiskę przewodów które wchodzą do radia (tzn chodzi mi o kolory od zasilania ) Mam oryginalne radio cd tuner list które jest montowane w megane II ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Już dawno powinieneś sobie ściągnąć schemat z downloadu, a nie biadolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 czerwony + akumulatora żółty + po stacyjce czarny - masa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek126 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 kurcze człowiek grzecznie pyta a tu od razu biadoli...... chciałem pobrać schemat z tej strony http://members.chello.pl/rbanas/renault/manuale.htm ale nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No i biadoli dalej, dodatkowo nie czyta uważnie co inni piszą :) Z DOWNLOADU Kolego, link który podałeś od dawna nie jest aktualizowany. Poza tym schematy z linku nie pasują do Twojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi